Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik nektek nincs magányérzetetek így az ünnepek közeledtével?
Sokszor eljátszok a gondolattal, hogy mivel lephetném meg barátnőmet, hogyan telnének az ünnepek, de sajnos egyenlőre ez még csak fikció.
Ti hogy készültük az ünnepekre? Nem hiányzik egy társ, akit meglephetnétek, átölelhetnétek vagy akivel együtt karácsonyozhatnátok? A kérdésemmel most nem rokonokra, családtagokra gondolok, hanem barátra vagy barátnőre.
"akit meglephetnétek, átölelhetnétek"
Telibetaláltad. :)
Szeretek meglepiket adni. Kis édesség elrejtése a retikülbe ha megy dolgozni, egy "véletlenül" hozott virág, stb. :)
Én még a férfi barátaimat is szeretem megölelni, nem hogy a kedvesemet, nagyon ölelős vagyok. :)
Hát jah. Ezek tök jó dolgok! :)
Nekem máskor is az van, mivel még sajnos szülőknél lakom és nagyon aggódnak, baráti társaságom meg nincs, baromi nehéz kB. bármilyen normális programra eljutnom egyedül.
25/L
Egyáltalán nem.
Nem hiányzik az aggódás, hogy tudok-e eleget összespórolni arra hogy fussa egy szép ajándékra, mert a pasik nem szeretik a parfüm+gyertya kombinációt. Nem hiányzik a feszültség, hogy megint mi lesz, miért fog sóhajtozni.
Nem hiányzik a sok elvárás az ágyban (náci jelmez- nem vicc), nem hiányzik a reggeli büdi lehelet, pukizás, kaksizás körüli aggodalom.
És legfőképpen nem hiányzik az a feszültség, hogy megéljem a tökéletes romantikus karácsonyt-miközben a valóság teljesen más. A valóság tele van szorongással aggódással, félelemmel, elvárásokkal.
Nem tudom elhinni, hogy ennyi nő nem szereti már ezt az ajándékozásos dolgot.
Nekem bőven elég egy békés karácsony, de ezzel eddig egyedül voltam, így legalább remény van, hogy nőből is van ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!