Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről irogasak a lánynak, ha kérdeztem töle 1 társkeresőn, hogy "szia, hogy telik a napod" és ha válaszol azt hogy "jól és neked", hogyan tovább, azt írom majd hogy "köszi nekem is jól" és tovább,miről beszéljek vele,mit kérdezzek vagy,hogy kell ezt?
Hogy akarsz megismerkedni valakivel egy társkeresőn, ha még csevegni sem tudsz?
Biztosan érdekel valamennyire, hogy milyen legyen a leendő barátnőd, akkor meg olyan kérdéseket tegyél fel, ami érdekel is, és nem a tabu kategóriába sorolható.
Illetve mesélhetsz is valami érdekeset magadról, vagy ami veled történt, és átvezetésképp megkérdezheted, hogy veled is történt hasonló? Vagy bármi.
Amikor rám írtak így online, és sikeres kapcsolat lett belőle, az nálam úgy lett sikeres, hogy nem a szia, mizu, hogy vagy, hogy telt a napoddal kezdődött, hanem elkezdett mesélni valamit, amiről én tudtam kérdezősködni, és így elindult egy beszélgetés.
De igen, sok nő szereti, ha kb. interjúztatod, hogy ő legyen a középpontban, de ők is olyasmi kérdést várnak el, amiről tudnak sztorizni.
30/N
A legfontosabb szabály, hogy a nőktől mindig csak kérdezni szabad, mivel csak magukról szeretnek beszélni. Az senkit sem érdekel, hogy veled mi van. :) Persze, ha kérdez, akkor válaszolj.
Minden mondat kérdésnek minősül, aminek kérdőjel van a végén. :) De megy ez neked, az ide kiírt kérdésed is kapásból 4 sor.:)Egy kis ízelítő a teljesség igénye nélkül:
- Mit fogsz csinálni ma?
- Van kutyád/macskád?
- Szoktál találkozni barátnőkkel?
- Szeretsz sétálni?
- Van valami jó hobbid? Mi az?
- Szeretsz olvasni?
- Szereted a filmeket/sorozatokat?
- Mi a véleményed a társkeresőkről/világjárványról/korlátozások ellenére ismerkedésről/levelezésről/találkozóról?
Ha oldódik a hangulat, és a lány méltóztatik válaszolgatni, aránylag enyhe, unalmat sugárzó jelek nélkül, akkor bedobhatod, hogy:
- Milyen férfiak tetszenek?
- Mik a terveid/vágyaid/álmaid?
Persze jó eséllyel végig kamuzni fog, de a társkeresők már csak ilyenek. A nők meg pláne.
Passzold át a csaj!
Én szabin vagyok éppen, és még 2 órát nincs dolgom, ráérek dumáni vele, és képes is vagyok 2 mondatnál tovább jutni :)
Nekem ilyenkor lányként az a "taktikám" hogy sosem írom azt hogy kösz jól vagy ilyesmi. Hanem leírom ténylegesen azt amit csinálok. "Köszi ma éppen jól, most ittam meg a kávém"
Vagy "köszi jól, most éppen krumplit pucolok"- ha megkérdezo mizu.
Ezek már adnak némi támpontot.
Azt tudom javasolni, hogy ne egy ilyen semmilyen választ adj, hanem mondd el konkrétan mit csinálsz v csináltál (nyilván nem olyat hogy a "budin ülök").
Ha esetleg erre válaszol bővebben, meg tudtok beszélni egy pár sort, akkor már esélyes hogy nem egyoldalú.
4: ezt mindkét félnek így kellene.
Ennek alapnak kellene lennie, hogy nem ölöd a beszélgetést az olyan típusú válaszokkal, hogy "igen, jól, semmit, dolgozom".
Ugyanez a visszakérdezésre. Az sem jó, ha csak az egyik fél dumál, de a másik katasztróa, amikor mindenre 1 szavas választ ad, és visszakérdezi rögtön ugyanazt :)
Sajnos ezek a dolgok manapság elég gyakoriak, a kérdező is elakad rögtön a 2. mondatnál, de a jelek szerint a csaj sem tesz sokkal több energiát bele az egészbe.
Aztán mindenki csodálkozik, hogy egyedül van/csak szexre jó, pedig annyira nem képes, hogy egy órát kötetlenül csevegjen a másikkal.
Jezusom :D
Aki ennyire nagy kuka, az ne ismerkedjen!
Mit fogsz csinalni az elso randin? Ha egyaltalan sor kerul ra!?
Kerdez toled valamit, te pedig gyorsan kisurransz a wc-be es kiirsz egy kerdest, hogy hogyan tovabb?
#5+++
Ezek a lányok valójában chatbotok, vagyis biztosan olyan értelmi képességekkel rendelkeznek. Van akivel a hobbijáról nem lehet beszélni, mert ilyen egyszavas válaszokra képes csak.
Legutóbb random szóbakerült a társasozás egy asszociáció során egy beszélgetésben és megkérdeztem szeret e társasozni, mire mondta h nem, de ezt most amugy miért kérdezem.... A legtöbbnek annyi esze van mint egy pontynak.
"Mit fogsz csinalni az elso randin? Ha egyaltalan sor kerul ra!?"
Nono, csak nem gondolod, hogy ez problémát jelenthet valakinek, aki már a randi előtt is másokat kérdez, hogy mit csináljon :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Itt a megoldás... majd megkérdezi azt is, hogy a randin mit tegyen.
Mondjuk férfiként ilyenkor mindig elfilózok azon, hogy a nők gyakran panaszkodnak, hogy sehol egy normális férfi... Aztán mégis ott ülnek egy randin valakivel szemben, aki fórumon kér téma ötleteket...
Lehet, hogy nem is a normális férfiak számával van a probléma, hanem azzal, hogy mi alapján választanak randi partnert... Pl a "jaj, de olyan helyes" nem feltétlen pro tipp, ha 2 szót is akar valamiről beszélni vele :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!