Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/9 ember lakáshoz jut Budapesten is 30 éves kora előtt? Facebookon most szétnéztem régebbi ismerősök körében, kb 8 nál is azt láttam kiírva, hogy vásárolt/kapott egy házat szülőktől Budapesten 25-30 évesen? Mindenkinek ennyire jól megy?
Figy, én vettem lakást, mutter fizette, de nem írtam ki a FB-ra, h na hello lett SAJÁT lakásom. Meg amugy is mit érdekel téged más ember ilyen szintű anyagi helyzete....
Elszálltak a lakásárak, de a hőn áhított önerő összehozható akár diákmunkával is, mellette meg otthon / koliban laksz és csóró módba kapcsolsz. Ha az utóbbit nem tudod bevállalni, akkor kénytelen vagy gazdag családba születni reinkarnáció után...
20-nak:
Persze, mert mashol mar nem tudnak hazat venni, csak faluban. Tenyleg a CSOK miatt ugrott meg anno a lakasok/hazak eladasi arai. Erre azert emlekszem, mert pont akkor neztem lakast, es dobbenten alltam a jelenseg elott: CSOK elott 22, CSOK bejelentes utan 32 millio lett ugyanaz a lakas...
Falun meg az evekig eladhatatlan 3 millios hazat most 10 millioert adjak. Ez meg viszont mindig jocskan kevesebb, mint egy fovarosi ingatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!