Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél egy 30 éves rezidens nővel?
Jövőre leszek 30 és végzek az orvosin, ha minden jól megy majd. Ezt követi a rezidenskedés.
(Ez már a második diplomám. Van egy kis megtakarításom, amit saját kezüleg kapargattam össze, de ennyi.)
Ne haragudj Kérdező, de miért érzed magad különbnek másoknál azért mert rezidens leszel? Hiszen a rezidenskedés az gyakorlatilag már rendes munka, semmivel sem leszel másabb, mint például egy 30 éves könyvelő.. Ha pedig a gyerekvállalás miatt kérdezed, rengeteg ismerősöm vállalt gyereket a rezidens képzés alatt. Egyszerűen nem értem, hogy miért van ennyi kérdés arról, hogy orvossal randiznának-e az emberek, komolyan, mintha ők bármivel is nehezebben tolerálható életét élnének másoknál.
Mielőtt bárki is megszólna arról, hogy a levegőbe beszélek, párom is rezidens jelenleg és évek óta együtt vagyunk.
#7. Egyáltalán nem érzem magam különbnek, csak mostanában kaptam meg, hogy túl későn kezdtem az orvosit és így majd nem kellek senkinek stb.
#8. Nagyon köszönöm, nagyon inspiráló, amiket írtál. :)
#9. Miért nem? (Bár nem az leszek, csak érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!