Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdenél egy 30 éves rezidens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél egy 30 éves rezidens nővel?

Figyelt kérdés

Jövőre leszek 30 és végzek az orvosin, ha minden jól megy majd. Ezt követi a rezidenskedés.

(Ez már a második diplomám. Van egy kis megtakarításom, amit saját kezüleg kapargattam össze, de ennyi.)

2020. dec. 2. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Enyémre miért nem reagálsz? Nagy arcod van. 😄😄😄
2020. dec. 2. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Én inkább úgy kérdezném Kérdező, hogy "Ki mer kezdeni egy rezidens nővel"?

Így már sokkal jobban látszódik, hogy szinte senki, mert minek, ha egy rezidens nő csak válogat a jobban hozzáillő kategóriájú pasik közt?:):).

2020. dec. 2. 21:47
 13/20 A kérdező kommentje:
#12. Miért mik a hozzá jobban illő kategóriájú pasik? :)
2020. dec. 2. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Tanulsz, dolgozól ez a lényeg!

Nem otthon ülő elhanyagolt ember vagy! Én biztosan járnék veled amennyiben emberileg is össze illünk! Nem a munkád befolyásolja a pár választásomat

F

2020. dec. 3. 09:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Számíthatsz rám míg rezidens vagy, aztán meg én rád:)
2021. febr. 19. 17:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kicsit túlkoros vagyok már, de nem gondolom, hogy ez valaha is ellenérzéseket keltett volna bennem.

Egy multinál dolgozó kontroller is éppoly túlterhelt, attól még szerethetjük egymást.

Az valahogy fontosabb szempont mint a kor, vagy az elfoglaltság jellege.

2021. febr. 19. 20:52
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

Miért ne? 🙂

Nincs ezzel semmi gond,én büszke lennék rá.

Ha ő sem bánná hogy 23 éves vagyok.

2021. febr. 20. 01:32
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Minden gond nélkül, abban az esetben ha az hogy orvos leszel, nem jelenti azt hogy egy nem diplomás férfit kevesebb értékűnek gondolsz.
2021. febr. 20. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem mernék mert csak egy egyszerű mexhatronikai techbikus vagyok
2022. febr. 10. 16:27
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden további nélkül kezdenék egy rezidens nővel, örülnék, ha egy tanult nő lenne a párom. 35/F
2022. febr. 10. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!