Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél egy 30 éves rezidens nővel?
Jövőre leszek 30 és végzek az orvosin, ha minden jól megy majd. Ezt követi a rezidenskedés.
(Ez már a második diplomám. Van egy kis megtakarításom, amit saját kezüleg kapargattam össze, de ennyi.)
Én inkább úgy kérdezném Kérdező, hogy "Ki mer kezdeni egy rezidens nővel"?
Így már sokkal jobban látszódik, hogy szinte senki, mert minek, ha egy rezidens nő csak válogat a jobban hozzáillő kategóriájú pasik közt?:):).
Tanulsz, dolgozól ez a lényeg!
Nem otthon ülő elhanyagolt ember vagy! Én biztosan járnék veled amennyiben emberileg is össze illünk! Nem a munkád befolyásolja a pár választásomat
F
Én egy kicsit túlkoros vagyok már, de nem gondolom, hogy ez valaha is ellenérzéseket keltett volna bennem.
Egy multinál dolgozó kontroller is éppoly túlterhelt, attól még szerethetjük egymást.
Az valahogy fontosabb szempont mint a kor, vagy az elfoglaltság jellege.
Miért ne? 🙂
Nincs ezzel semmi gond,én büszke lennék rá.
Ha ő sem bánná hogy 23 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!