Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért teljesen természetes az, hogy a pasijuk befogadja őket a saját házába/lakásába?
HVG cikk, gondolom van forrásmegjelelés is benne, de mivel fizetős a cikk, sajnos csak ezt a részét láttam. Feltételezem a KSH vezethet erről statisztikát egyébként.
30: Persze, nem azt mutatja. Azt mutatja, hogy a nők nagyobb része házasodik lefelé, amiből józan paraszti ésszel arra lehet következtetni, hogy a kapcsolatban a pasi a csóróbb. Persze ebből nem vonható le az a következtetés, hogy valóban több férfi költözik a nőhöz, mint fordítva.
De a te érvelésed is kb ennyit ért: te a saját környezetedből kiindulva következtettél általános érvényű dologra. Az mivel is jobb?
#31: Biztos vezet, amíg nem láttunk, addig felesleges a statisztikára hivatkozni.
Én általánosságban beszéltem a témáról. Vannak tök természetes dolgok, amik mindenkinek egyértelműek a való életben. Itt meg nem. Itt kiakadás van.
És nézzük is meg, hogy kik akadnak ki... Pont most ugyanez a cikk lett belinkelve egy bizonyos csoportban. És aki linkelte, az nyíltan férfigyűlölő. Ez már sok dolgot meg MAGyaráz.
31.
Én azt nem értem csak, ilyen baromságokról minek készítenek "statisztikát" és vajon mennyire befolyásolja az eredményt az elkészítő(k) személyes véleménye? Ami sokszor "véletlenül" pont egybevág azzal, amit a statisztikát megrendelő személy éppen látni szeretne? Sajnos nagyon könnyű manipulálni (nem azt mondom, hogy itt ez történt, hanem általánosságában értve) úgy, hogy párat - vagy sokat - nem vesznek figyelembe, "az nem ér" felkiáltással. Mint szavazásokon, amikor érvénytelenítenek pár szavazatot "gyűrött a papír" "nem eléggé nagy az X a karikában!" indokokkal.
Hát nem tudom, nekem az a logikus, hogy akinek már alapból van ingatlana, ahhoz költözzön hozzá a másik, aki albiban lakik. Minek vegyen magának is lakást, egyszerre úgyis csak egy helyen tudnak élni? Vagy minek fizessen albit feleslegesen? A rezsibe úgyis belead, nem ingyen akar senki a párjánál lakni. A közös ingatlanvásárlás meg azért nem olyan dolog, amit bármikor meg lehet tenni.
Így nálunk evidens volt, hogy a párom költözik hozzám, hiszen nekem volt lakásom.
N
"Vannak tök természetes dolgok, amik mindenkinek egyértelműek a való életben"
Igen. Pl. egyértelmű, hogy oxigén szükséges az életben maradásunkhoz, vagy hogy az eget kék színűnek látjuk.
Az csak szerinted "egyértelmű", hogy többségében a nő költözik a pasihoz. És ha te állítasz valamit (jelen esetben ezt), akkor azt neked kellene bizonyítanod, nem nekem az ellenkezőjét.
#36: Nem KELL bizonyítanom semmit. Egy férfigyűlölőnek felesleges.
- by Edit.
EZt meg honnan szeded?
A legtöbb pár közösen vesz lakást vagy albérletben élnek.
Nekem speciel saját lakásom van, nem albérlet, és pár férfi pár hónap után akart beköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!