Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak tudtok főzni? Főznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tudtok főzni? Főznétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 23:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#17 Hát neked nagyon egy kicsavarodott gondolkodásod van...A kérdés nem ott van, hogy "hasznos-e számodra a válasz", hanem fent! És a fenti kérdésre hasznos-e a válasz. De ne játszd már el, hogy el kell magyarázni számodra az oldal működését, funkcióját.
2020. dec. 11. 16:50
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem játszom el. Telefonon a kérdés az hogy hasznos e a válasz , desktopon az hogy hasznos e szamomra a válasz.

Nem én csináltam ezt a weboldalt, csupán értelmezem :)

2020. dec. 11. 17:50
 23/28 anonim ***** válasza:

17, 19: a szó amit kerese az autizmus.

Ők azok, akik mindent szó szerint értelmeznek, és utána teljesen leragadnak

2020. dec. 11. 17:53
 24/28 anonim ***** válasza:
Attól függ mit? Rántottát, teát, kávét, virslit, stb. tudok :)
2020. dec. 11. 22:36
 25/28 anonim ***** válasza:

17#Észlénynek!

Ha számodra nem hasznos az információ,akkor minek nyitod meg a kérdest?

Bemegyek a szabásminta topikba..hogy nyomkodd a nem hasznos gombot,mert téged az nem érdekel?

Hát baz+ neked kva jól megy a szekér,ha ezzel foglalod le magad,vagy nincs ki a négy kereked!

2020. dec. 12. 09:39
 26/28 anonim ***** válasza:

25: újra leírom értelmezem a kérdést. Asztali verziója ennek a weboldalnak azt kérdezi hogy hasznos e nekem . Nem azt , hogy van e okom még nyitni hanem hogy van e haszna szamomra. Hát nincs.a telefonos verziójabazt kérdezi hogy hasznos e , tehát általánosságban van e haszna.

A két kérdés teljesen eltérő. Még akkor is ha csak 1 szo az elteres.

Mondok más példát: kifizetjuk a számlát. // Te kifizeted a számlát.

Nem mindegy. Ha szerződést írok, ott egy ilyen eltérés élet halál kérdése lehet.

Nekem ez nem gond, de magyarázat arra amit nem értetek hogy valaki miért pontozgat le fel akar olyan kérdést hogy a piros vagy a kék roller a szebb.

2020. dec. 12. 10:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Na látom a telefon ide oda belejavitott nekem elnézést :)
2020. dec. 12. 10:21
 28/28 anonim ***** válasza:
A férjem tud és szeret is. Ezért nálunk úgy alakult, hogy csak ő főz.
2020. dec. 12. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!