Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak tudtok főzni? Főznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tudtok főzni? Főznétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 23:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
76%

Tudok.

Szoktam főzni a párjaimnak. Áltaában inkább különlegesebb hétvégi dolgot, szóval az "üssünk össze gyorsat egy borsófőzeléket holnapra" nem annyira az én asztalom, de heti 1-2 alkalmat simán viszek egy együttélésben.

2020. dec. 11. 08:04
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
Férjem is tud, és szeret is főzni. Változó, hogy ki főz, van, hogy együtt. Van, hogy elpaterol a konyha környékéről, mert ő most alkotni akar valamit. :) Vagy esetleg a kiskuktája lehetek ilyenkor.
2020. dec. 11. 08:55
 13/28 anonim ***** válasza:
74%

Nem azt mondom minden nap de hetente 1* biztosan megteszem!

Ha van valami újdonság az mindig rám vár mert bátrabb vagyok, ő amit tud és szeret csinálni azt nagyon jól csinálja!

2020. dec. 11. 09:34
 14/28 anonim ***** válasza:

Ha megeszi a csirke+rizst, akkor eheti azt amit én :D Magamra főzök, de a testépítés miatt nem hatszázezer fajta és nem zsíros, cukros ételeket készítek.

Csirke + rizs = Csirke/hal/tojás/nyilván nagyon ritkán akár marha, disznó, de tényleg ritka + rizs/zab/teljeskiőrlésű kenyér/teljeskiőrlésű tészta/lencse + zöldségek.

Ha ezeket eszi jöhet.

2020. dec. 11. 09:54
 15/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
63%
16-7 éves korom óta sütök-főzök. :))) Rendszeresen főzök is. :))) Indiai? Kínai? Olasz? Magyar? Arab? Villámgyors? Nem tétel! :)))
2020. dec. 11. 11:28
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért lett mindenki lepontozva?

mitől rossz válasz az, hogy "tudok"? A "nem tudok" az jobb lett volna?

2020. dec. 11. 12:23
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

Mert ott a kérdés:

"Hasznos számodra ez a válasz?"

Nem rossz, hanem haszontalan. Bemegyek a szabásminta topicba, engem a ruha varrás nem érdekel. Mit kell nyomnom ?? Azt hogy nem hasznos, mert számomra nem hasznos a szabásmintáról való értekezés..

Általánosságban lehet hasznos, de a kérdés arra vonatkozik hogy számodra hasznos e..

Mivel számomra nem hasznos az, hogy ki szokott a főzni ki nem, el se olvasom a válaszokat, számomra haszontalanok a válaszok.. Sajnos annyira, hogy nem nyomogatok minuszt, pedig az lenne a helyes eljárás.

2020. dec. 11. 13:49
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17: akkor azt hiszem, hogy átmegyek a kisállat topicba, és az összes kommentet lepontozom. Nincs kisállatom, számomra az összes hasznos.

Ez a fenti kérdés 2 egyszerű eldöntendő kérdést takar:

- szoktál főzni? IGEN/NEM

- szoktál a párodnak? IGEN/NEM

az összes válasz hasznos ami erre a kettőre reflektál, még akkor is, ha valakinek nincs párja, és emiatt számára ezek lényegtelen kérdések.

Ennyit a szemantikáról

2020. dec. 11. 13:58
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Mégegyszer..

a kérdés

Hasznos SZÁMODRA ez a válasz ?

Tehát nem az a kérdés hogy HASZNOS EZ A VÁLASZ ?

Hanem hogy számodra.

Ha nincs kisállatod, és nem is szereted őket, akkor igen, SZÁMODRA haszontalan az a topic.

Ha kapnék egy stéget, nekem az is haszontalan lenne mert nincs vízpartom, de egy horgász örülne neki, számára hasznos lenne.

A kérdést, mely ilyen formában van kiírva nem én találtam ki.

2020. dec. 11. 14:04
 20/28 anonim ***** válasza:

Régóta tudok főzni,és főzök is.

A munkabeosztásunkból adódik,hogy hetente 3-4 szer én főzők.

Nincs ebben semmi extra.Az otthoni munkát megosztva több időnk van egymásra.

2020. dec. 11. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!