Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak tudtok főzni? Főznétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tudtok főzni? Főznétek a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 10. 23:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
nem, de ha tudnék, főznék
2020. dec. 10. 23:27
 2/28 anonim ***** válasza:
82%
Igen, nagyon is jól. Én szoktam főzni, néha besegít. Ő pocsékul főz.
2020. dec. 10. 23:29
 3/28 anonim ***** válasza:
70%
Igen, tudok de mostanában nem szoktam. Nem lelem benne örömömet és nincs is kinek. Nincs is rá időm. De egyébként, ha lenne barátnőm akkor szívesen meglepném valamivel amit szeret.
2020. dec. 10. 23:35
 4/28 anonim ***** válasza:
77%

Igen, főznék is neki, de az a legjobb amikor ketten közösen csináljuk.

20F

2020. dec. 10. 23:43
 5/28 anonim ***** válasza:
73%
Igen, a férjem tud. Néha szokott is főzni nekem. Különösen, mikor a szakdolgozatomat írtam és már csak pár hét volt leadásig, akkor szinte minden este főzött, szépen megterített, hogy amíg eszünk addig is kikapcsolódjak kicsit.
2020. dec. 10. 23:56
 6/28 anonim ***** válasza:
70%
Rendszeresen főzök, de ha lehet együtt inkább
2020. dec. 11. 01:05
 7/28 anonim ***** válasza:
91%
Igen, de ha ő nem tud főzni, akkor zavar
2020. dec. 11. 01:56
 8/28 anonim ***** válasza:
60%
Igen tudok főzni, de ha itt is van nálam, akkor együtt csináljuk, mert olyankor nagycsaládosan, a kettőnk gyerekeivel eszünk.
2020. dec. 11. 04:50
 9/28 anonim ***** válasza:
60%
Persze tudok. Szoktam főzni, mert különben vagy a rendelés menne vagy alap rántott hús huslevessel és főtt tésztával lenne mindig a menü.
2020. dec. 11. 06:59
 10/28 anonim ***** válasza:
60%

Tudok.

Mit értesz azon, hogy főznék neki?

Egyrészt, ha úgy alakul, hogy főzök ebédet, akkor nyilván nem csak magamnak csinálom, hanem neki is, de külön direkt csak neki nem főznék.

Másrészt meg ez csak alkalmi dolog, nem vagyok hajlandó azt sem vállalni, hogy rendszeresen én főzzek kettőnkre, nem vagyok csicska.

2020. dec. 11. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!