Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu azt mondta hogy ha újranyitnak a diszkók a pultnál álló lányoknál sose próbálkozzak hiába szépek,csinosak, de ők nem a magamfajta kiscsávókat fogják keresni?
Rosszul esett tőle, megbántott ezzel.
vírus előtt kezdtünk haverokkal ilyen helyekre járni, de azt megfigyeltük hogy a pultnál mindig jó csajok állnak.Többségüket mindig kigyúrt jól öltözött férfiak hívják meg italra.
Anyu miért mondta ezt rólam?
tavaly nyáron végig dolgoztam havi 150 ezret kerestem diákmelóval, mindet elköltöttük diszkóra, volt néhány sikerélményem is a csajozásban így.
De anyura hallgassak, és nem érdemes sok pénzt áldozni kapcsolatszerzésre ilyen helyeken?
19F

Igaza van.
A pultnal allo "jocsajok" csak a penzre hajtanak es lehuznak majd. Es dobnak mert nem vagy jo pasi.
Hidd el nem a kirakat a fontos janem h bent mi van. Es egy atlag lany is lehet gyonyoru. Minden csak smink es ruha kerdese...
Azt mondta a 90-es években ő is a pultnál állt a diszkókban így vadásztak a barátnőivel.
Szószerint ezt mondta, kicsit fura volt hallgatni.
Azt mondta mikor magamfajta anyucipiciát láttak, mindig kinevették.
Ezzel az önbizalmam akarta letörni?
Pedig sokan elég helyesnek mondanak, és sportolok is mellé.Túrázás,pingpong,terepmounten bike érdekel.Szóval elég sportos vagyok.

Miért kérsz anyádtól csajozási tanácsot?
Egyébként, azzal jössz össze, akivel akarsz, nem kell előtte senkivel tanácskoznod.
Anyu ilyen szép nő.
Mindig büszke volt erre, a barátnővel, akiket nem komálok, mindig mentek strandolni,olyan bikinikben hogy inkább nem is mentem velük.
engem meg mindig leakar nézni ha jó nőkhöz akarok odamenni,mert esélyem se lenne.
Mindig ezt mondja.
Barátnőivel azzal szívatnak hogy ismerkedjek könyvtárban meg a suliban, ott vannak nekem való lányok, nem a diszkóban.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!