Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyi a minimum kereset, amit elvártok egy férfitól?
25-ös: részvétem annak, aki veled összekerül.
Pont a hozzád hasonló értékrendű elmebetegek miatt tart ott a világ ahol...
De ne aggódj, pár éven belül te se fogsz semmit se venni és a havi több milliós fizetés sem fog semmit se jelenteni.
Az olyan dolgok fognak felértékelődni, mint a tiszta ivóvíz, a biztonság és az alapvető élelmiszer.... de ez már más téma.
24-esnek is szól: lehet, hogy nektek csak az anyagi dolgok számítanak, de majd a végén rájöttök, hogy ugyanúgy meg fogtok halni, mint bárki más és nem visztek magatokkal semmit. A legfontosabbak az emberi kapcsolatok, a barátság a család és az élmények, emlékek.
Persze kell egy bizonyos anyagi szint, hogy ezeket me lehessen teremteni, de ez nem minden évben 30 új kabáton meg 10 welness hétvégén fog múlni.
25-ös! Veszel egy teszem azt columbia vagy alpha industrial kabátot nem 10, hanem 15évet visz. Egy igazi bőrkabát még többet, sőt az idővel patinásabbá válik.
Épp úgy, mint egy igazi bőr akar gucci táska. Tudod nekem vannak minőségi holmijaim, amik még a dédszüleimé voltak. Vagy akár nagyapa IWC-je.
Nem azért mert nincs pénz újra. Évente milliókat takarítok meg.
Az iskolázottságra visszatérve, középiskolából kerültem be az ország egyik legjobb egyetemére. Ott legalább megtanultam helytállni kemény emberek ellen is és kaptam pofonokat az élettől és nem egy elkényeztetett kölyök vagyok aki apja árnyékában él meg alám teszi a lóvét fater.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!