Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, mennyi a minimum...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mennyi a minimum kereset, amit elvártok egy férfitól?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 22:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
8 vagyok elirtam bocsanat
2020. dec. 10. 01:47
 12/35 anonim ***** válasza:
92%

Hmm. Fura. Ha egy férfi kiír egy kérdést, hogy mennyi pénz kell, hogy csajozhasson, akkor azonnal letépik a fejét, hogy 100 forinttal is lehet csajozni és nem számít a pénz. Máskor jönnek azért visszafogott "akarjon fejlődni" válaszok.

Itt meg tök mást látni... :D

Sőt, nettó 160-at kaptam az egyik előző munkahelyemen és simán találtam barátnőt. A többség, ha bejövök, hányadik randin kérdezett volna a rá a fizumra? :D

Azért erős, amikor ekkora öngólt lő magának az itteni közösség, amikor folyamatosan felháborodnak, ha valaki közli velük, hogy tök más az itteni szövegelés, mint a valóság.

2020. dec. 10. 02:12
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom ti mit szivtok vagy hogy csajoztok de amikor 200 alatt kerestem is vovlt baratnom amikor 500 felett kerestem is volt hogy nem volt. Sose volt a penz gond. Persze nem topmodell volt egyik se de cserebe egyik se kerte hogy nyujtsak be fizetes igazolast :))
2020. dec. 10. 07:12
 14/35 anonim ***** válasza:
31%
Mivel en a legutolso kategoriaba tartozom (>500), egy fele ennyit kereso ferfi frusztraltan erezne magat mellettem valoszinuleg. N
2020. dec. 10. 07:44
 15/35 anonim ***** válasza:
62%

Az ilyen kérdések esélytelenek. Úgyis jön a sok nőgyűlölő férfi és telenyomogatja a legutolsó lehetőséggel a szavazást. :D

Én személy szerint még tanulok amúgy, tehát nem lehet semmiféle elvárásom ilyen téren. De, mivel a szak, ami tetszik, inkább hivatás lenne nekem, mint egy jól fizető munka (kivéve, ha kifogok valami jó lehetőséget, vagy majd ha idővel továbbképeztetem magamat valamilyen irányba), a későbbiekben is max. annyi reményem lehet majd, hogy ne haljunk éhen a kettőnk fizetéséből együtt. 😅 Többet "elvárni" nem lenne pofám.

2020. dec. 10. 08:28
 16/35 anonim ***** válasza:
74%
Mi a férjemmel 180-230 között keresünk mindketten, túlórától függően, van autónk, házunk, ami hitellel, van egy gyerekünk, de mi jól megélünk. Nyílván ez azon is múlik kinek mire van igénye, évente-kétévente egy nyaralás, több kisebb kirándulás nekünk bőven elég, nincs műkörmöm, sose akartam, 3 havonta járok fodrászhoz, itthon tornázok, nem járok terembe, nem cigizünk, nincsenek amolyan luxus igényeink, átlag emberek vagyunk, de mi boldogok vagyunk így.
2020. dec. 10. 08:51
 17/35 anonim ***** válasza:
31%

Nincsenek nagy igényeim. Szeressen tudjon bánni velem, legyen izgalmas.

Ha ez megvan akár egy 5 számjegyű kis keresetű férfival is megelégszem.

A lényeg hogy ez ne a romló forintban keresse meg hanem euroban.

2020. dec. 10. 08:54
 18/35 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem egy háztartásnak, ahol nincsen hitel, évi pár 2 napos wellness, egy középkategóriás 7l fogyasztású auto napi 20km-belül, netflix vagy könyv, néha átlagos normális éttermi randi(nem az onyxban, de nem is gyors kajálda), rendes étkezés, pelenka, nem puccos iskola, mozi-színház havi 1-2x ésszel!, fodrász simán megvan 250- 30ból. Ruhát szerintem ha veszel egy jó kabátot 10-70 ezer sávban vagy bármi ruhát évtizedekig szolgál, cipő is 10 évet kivisz, persze gyerek növésben van, de arra nem is érdemes sokat költeni vagy érdemes továbbadni és beforgatni a következő ruhatárba.

Egy 500 jövedelmű háztartásnak simán lehet havi megtakarítása 100-200 egyéb célokra, ha nem dohányzik-koxol-alkoholizál egyik fél sem, mert akkor még kevés is! De egy drága hobbi is elvihet rengeteget ezt aláírom, motorsport, lovaglás stb. de nem mindenkinek van erre igény.

2020. dec. 10. 09:50
 19/35 anonim ***** válasza:
35%

Leegyszerűsítem a kérdést!

Lányok, kellene ez a srác, ezzel a külsővel, 25 centivel a nadrágban, 2 büfé-bölcsész diplomával, és egy vagyonőr, vagy könyvesbolti eladó állással, havi 200-alatti fizuval?

[link]

2020. dec. 10. 11:00
 20/35 anonim ***** válasza:
90%
A szakmai minimálbért keresse meg és kész. 20L
2020. dec. 10. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!