Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyi a minimum kereset, amit elvártok egy férfitól?
Hmm. Fura. Ha egy férfi kiír egy kérdést, hogy mennyi pénz kell, hogy csajozhasson, akkor azonnal letépik a fejét, hogy 100 forinttal is lehet csajozni és nem számít a pénz. Máskor jönnek azért visszafogott "akarjon fejlődni" válaszok.
Itt meg tök mást látni... :D
Sőt, nettó 160-at kaptam az egyik előző munkahelyemen és simán találtam barátnőt. A többség, ha bejövök, hányadik randin kérdezett volna a rá a fizumra? :D
Azért erős, amikor ekkora öngólt lő magának az itteni közösség, amikor folyamatosan felháborodnak, ha valaki közli velük, hogy tök más az itteni szövegelés, mint a valóság.
Az ilyen kérdések esélytelenek. Úgyis jön a sok nőgyűlölő férfi és telenyomogatja a legutolsó lehetőséggel a szavazást. :D
Én személy szerint még tanulok amúgy, tehát nem lehet semmiféle elvárásom ilyen téren. De, mivel a szak, ami tetszik, inkább hivatás lenne nekem, mint egy jól fizető munka (kivéve, ha kifogok valami jó lehetőséget, vagy majd ha idővel továbbképeztetem magamat valamilyen irányba), a későbbiekben is max. annyi reményem lehet majd, hogy ne haljunk éhen a kettőnk fizetéséből együtt. 😅 Többet "elvárni" nem lenne pofám.
Nincsenek nagy igényeim. Szeressen tudjon bánni velem, legyen izgalmas.
Ha ez megvan akár egy 5 számjegyű kis keresetű férfival is megelégszem.
A lényeg hogy ez ne a romló forintban keresse meg hanem euroban.
Szerintem egy háztartásnak, ahol nincsen hitel, évi pár 2 napos wellness, egy középkategóriás 7l fogyasztású auto napi 20km-belül, netflix vagy könyv, néha átlagos normális éttermi randi(nem az onyxban, de nem is gyors kajálda), rendes étkezés, pelenka, nem puccos iskola, mozi-színház havi 1-2x ésszel!, fodrász simán megvan 250- 30ból. Ruhát szerintem ha veszel egy jó kabátot 10-70 ezer sávban vagy bármi ruhát évtizedekig szolgál, cipő is 10 évet kivisz, persze gyerek növésben van, de arra nem is érdemes sokat költeni vagy érdemes továbbadni és beforgatni a következő ruhatárba.
Egy 500 jövedelmű háztartásnak simán lehet havi megtakarítása 100-200 egyéb célokra, ha nem dohányzik-koxol-alkoholizál egyik fél sem, mert akkor még kevés is! De egy drága hobbi is elvihet rengeteget ezt aláírom, motorsport, lovaglás stb. de nem mindenkinek van erre igény.
Leegyszerűsítem a kérdést!
Lányok, kellene ez a srác, ezzel a külsővel, 25 centivel a nadrágban, 2 büfé-bölcsész diplomával, és egy vagyonőr, vagy könyvesbolti eladó állással, havi 200-alatti fizuval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!