Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyi a minimum kereset, amit elvártok egy férfitól?
"Nem számít a pénz"
"csak a belső a lényeg"
"nem várjuk el, hogy welnessezni vigyen, hogy nyaralani menjünk évente 3-szor"
"nem kell autó"
"csak szeressen"
stb.
Erre ennél a kérdésnél a válaszok:
"Szóval a kereset havi nettó min 1-1,5 millió ft."
"havi 300 elég, ha az stabil, és állandó."
"7 számjegyű forintos összeg"
"minimum szükséges havi 1.200.000 forint"
Na ennyit erről.
Azért kíváncsi vagyok akik ezeket írták NŐKÉNT mennyit keresnek és nem a férjük/párjuk fizetésével együtt.
22.-nek.
Alapvetően igazad van, de reálisan a SAJÁT LAKÁS + 300 az alap.
Hiába keres valaki 800-at, ha abból -200 gyerektartás, -200 a lakáshitel...amiben az ex neje lakik a gyerekkel, -200 a mostani albérlet, -100 a kocsirészlet, és a többi elmegy kajára, számlára,...és ennyi.
12.11
“"minimum szükséges havi 1.200.000 forint"
Tőlem származik ez a hozzászólás. Én nem fogok 10 évig egy kabátba járni és 5 évig egy cipőbe, mert másra nem futja. Nem fogom a gyerekem egy hatodrangú iskolaba küldeni hogy később egy eladó legyen belőle nagyon maximum. Tanultam, képeztem magam, külfödön éltem, nyelveket beszélek. Nem fogok kiegyezni egy átlagon aluli életszínvonallal ami azonos a német szociális rendszeren függőékkel. 10 évente egy kabát, még viccnek is rossz ennél jobban él az is aki segélyen él Németországban. Sokaknak ez megfelel és aki azt írja, hogy havi 500.000 képes hitelt fizetni és két evente nyaral és mindene megvan az hazudik. A mélyszegénység szélén egyensúlyoz valójában. Ők azok akik a különböző facebook csoportokban és nyereményjátekokban elsők között szeretnének elvinni /megnyerni olyan dolgokat amelyeket gazdagék megunnak és el ajándékoznak. Közben sárgulnak az irigységtől azokra akiknek több jutott.
30/N
"Ők azok akik a különböző facebook csoportokban és nyereményjátekokban elsők között szeretnének elvinni /megnyerni olyan dolgokat amelyeket gazdagék megunnak és el ajándékoznak. Közben sárgulnak az irigységtől azokra akiknek több jutott."
Szeretem mikor más megmondja, hogy én hogy élek..Sose veszek részt ilyen hülye Facebook nyereményjátékokban például,és nem nélkülözünk, csak nem egyformák az igényeink.
10 évente kabát? Nem, akkor veszek, mikor új kell, mert a régi tönkre ment, ez lehet 2,3,4 év, nekem nincs igényem arra, hogy minden évben új kabátot vegyek, mert feleslegesnek érzem. Ha tele lennék pénzzel se költenék feleslegesen ilyenekre. Mint már írtuk, mindenkinek másra van igénye.
25.-nek.
De azt vágod ugye, hogy egy elvált, gyerekes, középkorú nő vagy?
Ki venne el az olyan pasik közül, akik havi 1M-t keresnek, mikor annyiból a fullos, egyetemista lány, a bikinimodell, de még egy énekes-színész csaj is megvan?
Ugye vágod hogy se gyerekem de még férjnél se voltam soha????
Na ez öngól volt!!
Nem minden 30-ás elvált nő, van egy réteg akik nem rohantak házasodni 22 évesen.
30 éves mióta középkorú?
150-250 közötti kereset az ideális nálam,mivel én 180-at keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!