Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan fèrfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan fèrfiak, akkor sokkal tobbnek neznek ki a koruknal (pl genetika, oszules, stb) es emiatt bajban vannak a korosztalyuknál?

Figyelt kérdés
Marmint pl 32 eves de mindenki 44 nek nezi, de ennek ellenere a sajat korosztalyat akarja parjaul (27-34 kozott) es nagyon nem a 40 es noket. Mit tehetnek? Pofatlanul zaklatjak a kiszemelt not, h adja be a derekat? Vagy meghalnak egyedul? Mi a hekyes?
2020. dec. 8. 19:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kicsit en is kopaszodom de nem abnyira mèg h nullázzam (csak ördögszarvam van, arra meg vannak jó sèrók). Abban teljesen igazad van mert nekem is ez van, h van aki azt mondja h 35 vagyok, van aki szerint 45. Szoval megoszló.
2020. dec. 9. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha öregebbnek nézel ki,nem tehetsz róla.De ezt hiába adod elő.Ez olyan,mint a kopaszodas.Elmagyarázhatod az okat,meg is ertik,de akkor is van,akinek nem jőn be.Ha belegondolsz,egyik se jó,mint ahogy az 5 ös írja.De azért valjuk meg,ő sem cserélne veled!!A nők szerintem ha a kettő közül kene választaniuk,és csak ezt a szempontot tekintve ,akkor Inkabb nézzen ki fiatalabbnak,mint öregebbnek.

A fiatal elöbb-utóbb ugyis öregszik,csak akkor max annyinak fog kinezni,amennyi.De te meg vénebb leszel kinézetre.

Nézz egy 50 est.Most mit finnyáskodsz?

2020. dec. 10. 08:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Persze, nézd te az anyád korosztályát...vicc
2020. dec. 10. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Te tudod.Azért vannak ám elég sokan,akik 10,15év korkülönbséggel boldogan élnek.

Ha te ezt ördögtől valónak tartod,te dolgod.A te életed,azt csinálsz vele,amit akarsz.Mi max csak javasolhatunk ezt-azt.Arra van a fórum.

2020. dec. 10. 08:41
 15/15 anonim válasza:
Én például 45 éves nő vagyok kb 8-10 évvel néznek fiatalabbnak ruhában, de mindenki azt mondja azért levetkőzve biztosan látszik a kor A férjem szerint aki 38 éves (gyerekünk is van) a bőröm és a melleim alapján még 30 évesnek sem nézne pedig volt már neki sok barátnője előttem. Szóval a kor nem minden Olyat nézz aki tetszik ne a korát nézd
2020. dec. 10. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!