Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testnél csakis a hozott dolgok (csakis az arc) számítanak a nőknek és nem a kemény munkába befektetett erő, hogy egyszer sportos, kigyúrt pasas legyél? Szóval ha nem születsz jóképűnek, akkor minden más csak halottnak a csókkal egyenlő?
A nők szemében a jó géneket nem egy sportos alkat határozza meg, hanem csak és kizárólag egy arc?
Tehát pl itt van egy jóképű, de pl átlag testű pasas az első képen:
és itt egy nem annyira jóvágású, de annél inkább keményebb kötésű férfi:
Akkor törvényszerű h csakis az első választhatják a nők (most nem a mercis, kopasz, pénzesre nyomuló szőke cicababát mondom)?
#16-os vagyok.
"Ezt így totál ismeretlenül ránézésre megmondod LOL"
Igen, és nem azért, mert őt olyan hű, de nagyon ismerem, hanem mert MAGAMAT olyan nagyon ismerem. Mondhatni, hogy kamaszkorom, de valójában gyerekkorom (általános iskola alsó) óta ösztönösen különutas vagyok, de úgy, hogy egész eddigi életemben emiatt szívtam, mint a torkos borz. És félre ne értsd: ezt nem panaszkodásként mondom, hanem magyarázatként. Ugyanis, mivel kitartottam, és juszt is maradtam ezen az úton, hozzátenném, hogy mostanában kezdenek mutatkozni az életemben az első apró jelek, hogy érdemes volt. Én az a típus vagyok, aki ellenállt a csoportnyomásnak. Annak alapján meg, ahogyan a pasiról fogalmaz ez az újságcikk, egyértelmű, hogy ez az ember azért is dolgozott, meg azért is olyan, amilyen, mert neki nagyon fontos a közösség részéről jövő visszaigazolás. Ő abszolút mainstream, én meg pont az ellenkezője. És ez csak egy a sok dolog közül.
A 31# es az életében nem sportolt semmit,es halvàny lila göze sincs,hogy 24 órába mi fér bele.
Nyilván nekem sincs lila gözöm,hogy a sminkeléssel napi mennyit kell,vagy szoktak foglalkozni egyesek,de nem is osztom az észt,hogy megmondjam a tutit.
35
Aki izmos az egész nap az edzőterembe van, nem tudtad? :D
37#
Remeltem,hogy annyi eszed lesz,hogy miután pont a sportot emeltem ki,räjössz,hogy érintve vagyok.
De ugylátszik tevedni emberi dolog.
Kisebb megszakításokkal 15 éve edzek.Heti 4 szer.Nem vagyok sem ufó,sem magányos,sem munkanélküli.
2 felnött fiam van,családos vagyok.Es azt hiszem több sportoló családos,párkapcsolata van,mint amennyinek nincs.
Mindenesetre higgy,amiben akarsz tesó!
Beke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!