Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet érv egy kapcsolat mellett az "együtt töltött évek", a "befektetett energia és elszántság", "ha eddig sikerült, ezután is megoldjuk"?
jó kérdés...hiszen ha tényleg évek voltak, rengeteg közös emlék, és eltelt idő szól mellettetek.
Viszont ha az egyik félben kihűl minden, utána már a másik hiába kapadozik, és akarja újraizzítani a lángot.
Én úgy vélem, hogy egy kapcsolatot folyamatosan életbe kell tartani, folyamatosan fenntartani egymás iránti vonzódást.
Mindazok ellenére, hogy ez a véleményem, sajnos a való életbe sosem így vagyok a kapcsolataimmal. Hogy miért? Fogalmam sincs...a büszkeségemet féltem, de hogy értelme mi van? nem sok, mert maradtam már egyedül a nagy büszkeségemmel de majdnem belepusztultam.
25/F
??? Wtf?
Semennyire!
Nem az alapján ítélem meg a Marist, vagy a kapcsolatomat vele, hogy milyen volt 10 éve, hanem az alapján amilyen most!
Semennyire. Nincs milyen befektetett energiáról beszélni, ha nem jó a kapcsolat.
Csak tönkreteszed a lehetőségeket, amit a jövő hozhat.
Én most bánom nagyon, hogy nem váltam el korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!