Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testnél csakis a hozott dolgok (csakis az arc) számítanak a nőknek és nem a kemény munkába befektetett erő, hogy egyszer sportos, kigyúrt pasas legyél? Szóval ha nem születsz jóképűnek, akkor minden más csak halottnak a csókkal egyenlő?
A nők szemében a jó géneket nem egy sportos alkat határozza meg, hanem csak és kizárólag egy arc?
Tehát pl itt van egy jóképű, de pl átlag testű pasas az első képen:
és itt egy nem annyira jóvágású, de annél inkább keményebb kötésű férfi:
Akkor törvényszerű h csakis az első választhatják a nők (most nem a mercis, kopasz, pénzesre nyomuló szőke cicababát mondom)?
A masodikkal nem az arca a baj, hiaba probalod meg beallitani ugy, mint egy “nem annyira jo kotesu” srac.
Egyszeruen ellenszenves a stilusa miatt ( ettol meg persze lehet wgy foldre szallt angyal ), de en pont az ilyeneket latok egyutt felfujt mellu plasztik nocskekkel.
"Az a baj h nem a kerdesre valaszoltok,"
nem jönnek be a szétgyúrt pasik. Ez miért nem a kérdésre válasz?
Kérdező! A másodiknak linkelt pasas számomra nem azért bottal sem piszkálnám meg kategória, mert "adottságilag" ne lenne jó az arca (ebből az arcszerkezetből még ki lehetne / lehetett volna hozni egész sokat is akár), hanem mert (és ezek szigorúan az én saját szubjektív szempontjaim:
1. kopasz
2. elhasznált, kiélt arca van (ez nem adottság, hanem "szerzett" dolog),
3. abból kiindulva, amit a testéből csinált, és ahogyan "tálalja magát", teljesen másfajta férfit / férfiképet tart ideálisnak, mint én, ebben a dolgok többségét tekintve valószínűsíthetően szögegyenesen ellentétes a véleményünk, neki meg nekem,
4. tetkók nálam alapból kizáró oknak tekinthetők,
5. A fej-testarányait tekintve jól látható, hogy nálam egyértelműen alacsonyabb,
6. Jól láthatóan teljesen más a habitusa, mint nekem. De annyira, hogy egyáltalán nincs átfedés, nincs közös pont.
Sorolhatnám még napestig, de egyelőre legyen ennyi elég.
16
6. Jól láthatóan teljesen más a habitusa, mint nekem. De annyira, hogy egyáltalán nincs átfedés, nincs közös pont.
Ezt így totál ismeretlenül ránézésre megmondod LOL
Az jön be, akinek jobb a genetikája. Egy igazi jó pasinak és jó nőnek nem kell sokat dolgoznia a külsején, mert adott.
Szóval akkor az van, amit mondtam, csakis hozott dolog számít, amin nem lehet változtatni. Ez a tipikus ,,gyilkosság", hiszen jobb lett volna, ha meg sem születsz, ha nem helyes pasi leszel.
Ezt így totál ismeretlenül ránézésre megmondod LOL
Igen, mindenhol ezt látom és tapasztalom h nulla ismertség nélkül, kizárólag külsőből leszűrhető dolgokból ítélkeznek a nők. Ha nem jön be, akkor nincs bennünk semmi közös (akkor sem, ha 100%-ban azonosak lennének belsősleg, ha megismernék a másikat). Nagyon durva, de tudtam h űberbrutál felszínesek a nők (ezerszer jobban, mitn a férfiak), ez csak még jobban megerősített engem ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!