Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A testnél csakis a hozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testnél csakis a hozott dolgok (csakis az arc) számítanak a nőknek és nem a kemény munkába befektetett erő, hogy egyszer sportos, kigyúrt pasas legyél? Szóval ha nem születsz jóképűnek, akkor minden más csak halottnak a csókkal egyenlő?

Figyelt kérdés

A nők szemében a jó géneket nem egy sportos alkat határozza meg, hanem csak és kizárólag egy arc?

Tehát pl itt van egy jóképű, de pl átlag testű pasas az első képen:

[link]

és itt egy nem annyira jóvágású, de annél inkább keményebb kötésű férfi:

[link]

Akkor törvényszerű h csakis az első választhatják a nők (most nem a mercis, kopasz, pénzesre nyomuló szőke cicababát mondom)?

2020. dec. 7. 15:41
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
#5 akkor ideje lenne kimozdulni a barlangból, ahol éltél eddig.
2020. dec. 7. 16:04
 12/38 anonim ***** válasza:
65%
Nekem jobban számít az arc, mint a test. Nem kell ehhez Brad Pitt kaliberű pasinak lenni, de ha nem jön be az arca, akkor felejtős bármilyen jó is a teste. Pewdiepie mondjuk egyáltalán nem jön be, a második képen levő pasi meg kifejezetten taszít mind arcra, mind testre. Egy embert elsősorban az arca, leginkább a szemei, tekintete határoz meg, nem az, hogy hány kocka van a hasán. A testünk változik egész éketünk során, de azért az arcunk ha öregszünk is, akkor is a mienk. Ettől még nyilván a külsőhöz hozzátartozik a test is, fontos is, de sokkal kevésbé. Legalábbis nekem. 24L
2020. dec. 7. 16:13
 13/38 anonim ***** válasza:
81%

A masodikkal nem az arca a baj, hiaba probalod meg beallitani ugy, mint egy “nem annyira jo kotesu” srac.

Egyszeruen ellenszenves a stilusa miatt ( ettol meg persze lehet wgy foldre szallt angyal ), de en pont az ilyeneket latok egyutt felfujt mellu plasztik nocskekkel.

2020. dec. 7. 16:16
 14/38 anonim ***** válasza:
Az jön be, akinek jobb a genetikája. Egy igazi jó pasinak és jó nőnek nem kell sokat dolgoznia a külsején, mert adott. Az első srác jobban néz ki és ha majd férfivá érik, automatikusan jó teste lesz, különösebb edzés nélkül is. A második sajnos bármit tesz is, genetikailag nincs ott.
2020. dec. 7. 16:20
 15/38 anonim ***** válasza:
86%

"Az a baj h nem a kerdesre valaszoltok,"

nem jönnek be a szétgyúrt pasik. Ez miért nem a kérdésre válasz?

2020. dec. 7. 16:23
 16/38 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező! A másodiknak linkelt pasas számomra nem azért bottal sem piszkálnám meg kategória, mert "adottságilag" ne lenne jó az arca (ebből az arcszerkezetből még ki lehetne / lehetett volna hozni egész sokat is akár), hanem mert (és ezek szigorúan az én saját szubjektív szempontjaim:

1. kopasz

2. elhasznált, kiélt arca van (ez nem adottság, hanem "szerzett" dolog),

3. abból kiindulva, amit a testéből csinált, és ahogyan "tálalja magát", teljesen másfajta férfit / férfiképet tart ideálisnak, mint én, ebben a dolgok többségét tekintve valószínűsíthetően szögegyenesen ellentétes a véleményünk, neki meg nekem,

4. tetkók nálam alapból kizáró oknak tekinthetők,

5. A fej-testarányait tekintve jól látható, hogy nálam egyértelműen alacsonyabb,

6. Jól láthatóan teljesen más a habitusa, mint nekem. De annyira, hogy egyáltalán nincs átfedés, nincs közös pont.

Sorolhatnám még napestig, de egyelőre legyen ennyi elég.

2020. dec. 7. 16:24
 17/38 anonim ***** válasza:
5%

16

6. Jól láthatóan teljesen más a habitusa, mint nekem. De annyira, hogy egyáltalán nincs átfedés, nincs közös pont.

Ezt így totál ismeretlenül ránézésre megmondod LOL

2020. dec. 7. 16:33
 18/38 A kérdező kommentje:

Az jön be, akinek jobb a genetikája. Egy igazi jó pasinak és jó nőnek nem kell sokat dolgoznia a külsején, mert adott.

Szóval akkor az van, amit mondtam, csakis hozott dolog számít, amin nem lehet változtatni. Ez a tipikus ,,gyilkosság", hiszen jobb lett volna, ha meg sem születsz, ha nem helyes pasi leszel.

2020. dec. 7. 16:37
 19/38 A kérdező kommentje:

Ezt így totál ismeretlenül ránézésre megmondod LOL

Igen, mindenhol ezt látom és tapasztalom h nulla ismertség nélkül, kizárólag külsőből leszűrhető dolgokból ítélkeznek a nők. Ha nem jön be, akkor nincs bennünk semmi közös (akkor sem, ha 100%-ban azonosak lennének belsősleg, ha megismernék a másikat). Nagyon durva, de tudtam h űberbrutál felszínesek a nők (ezerszer jobban, mitn a férfiak), ez csak még jobban megerősített engem ebben.

2020. dec. 7. 16:39
 20/38 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem erkölcsi kérdés, hanem evolúció és ösztön. Nem tudod felülírni hisztiből. Te ugyanolyan felszínes vagy, ha csak a szexuális vonzerőben méred az életed értelmét. Lehetsz egy jó nőnek a legjobb barátja, ha szexuálisan nem is vonzódik hozzád. De ez persze neked nem elég, mert a teste kéne. Hát ez van. Nekem meg alig van mellem, a legtöbb pasinak nem ez jön be. Most akkor ők a felszínesek vagy én nem vagyok elég vonzó szexuálisan?
2020. dec. 7. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!