Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testnél csakis a hozott dolgok (csakis az arc)
számítanak a nőknek és nem a kemény munkába
befektetett erő, hogy egyszer sportos, kigyúrt pasas
legyél? Szóval ha nem születsz jóképűnek, akkor minden
más csak halottnak a csókkal egyenlő?
Figyelt kérdés
A nők szemében a jó géneket nem egy sportos alkat határozza meg, hanem csak és kizárólag egy arc?
Tehát pl itt van egy jóképű, de pl átlag testű pasas az első képen:
ezen már rég túl kellett volna lépnie a nőknek, mert most már értelmes az ember, nem a sok millió éves ősi ösztönt kellene követniük (és mist nem azt mondtam, hogy 150 kilós zsírpacákra is mondjanak igent...)
2020. dec. 7. 16:56
22/38 anonim válasza:
Te is a sok millió éves ősi ösztönt követed, amikor felfújod magad, hogy jobban tetsszél magadnak és a nőknek. Egy értelmes ember nem nézi le az ösztönöket. Én láttam kutyát szoptatni a kölykeit. A világ legtermészetesebb dolga, hogy az újszülött szopós kiskutyák az anyjukkal alszanak és az anyjuk el sem mozdul mellőlük az első hetekben. Csak a csodás és intelligens ember képes az újszülöttjét becsukni egy másik szobába és bevenni azt a kamudumát, hogy hiba egy babát mellen elaltatni és sorolhatnám, hogyan apasztja el az ember a saját tejét a sok hülye agyalással, ahelyett, hogy mellre tenné azt a nyomorult gyereket az első perctől fogva. Értelmes emberek mesélték, hogy az újszülöttjük éjszaka többször felkelt volna szopizni, de nem szoptatták meg, mert a védőnő, mert a gyerekorvos azt mondta, hogy egy rendes kisbaba átalussza az éjszakát. Aztán persze 3 hónaposan már tápszerezni kell a gyereket, mert elapasztották a saját tejüket. Ilyen nincs az állatvilágban. Ott extrém éhezést leszámítva addig van teje az anyának, amíg arra szükség van. Hogy miért? Mert nincs az az épelméjű anyaállat, akit rá tudnál venni, hogy 2 percet külön töltsön az újszülöttjétől.
2020. dec. 7. 17:06
23/38 anonim válasza:
Miért, nálunk férfiaknál is így van. Rubint réka teste elég keményre van gyúrva, az arca miatt attól még nem vonzó.
2020. dec. 7. 17:26
24/38 A kérdező kommentje:
Én elfogadnám Rékát. Béres Alexandra sem volt hűdeszép arca, de sportos volt, nekem bejött mint nő.
2020. dec. 7. 17:30
25/38 anonim válasza:
Istenem, hogy ezen az oldalon csak a nők szidása megy. Aztán csodálkoznak, hogy nem kellenek senkinek.
2020. dec. 7. 17:34
26/38 anonim válasza:
25: Senki nem szidott senkit.
Egyébként kérdező: Az jön be a nőknek, ami szociálisan érték. Pl: Kigyúrod magad: Semmit nem ér
Kigyúrod magad és világbajnoki címet nyersz vele: Na EZ ér.
2020. dec. 7. 17:43
27/38 anonim válasza:
"Ezt így totál ismeretlenül ránézésre megmondod LOL"
Én is megmondom. 99% az esélye, hogy semmi közös nincs bennünk ezzel a férfivel a második képen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!