Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nőnél kizáró ok, ha a pasi azt mondja, nem szeretek emberek között lenni?
11
Nyilván nekem is vannak barátaim csak más és más országban kötöttünk ki ezért nem olyan könnyen megoldható a találkozás velük. Idegen országban és nem tinédzserként már nem annyira könnyű új barátokat szerezni. Főleg komoly, mély barátságokat nem. Emiatt igen, úgy tűnhet, hogy az embernek csak a barátnője az egyetlen társasága, viszont ez inkább azért van így mert az illető kicsit válogatósabb, kevesebb emberrel találja meg a közös témát, közös hangot. Így több idő míg barátokra lel.
"az embernek csak a barátnője az egyetlen társasága"
Ami még mindig nem baj, a baj akkor van, ha te amúgy egy unatkozós ember vagy, aki a szórakoztatást a másiktól várja el.
Nálam kizáró ok.
Én szeretek (megfelelő) társaságban lenni, és számomra a jó szociális képességek nagyon vonzóak. Nem tudnék felnézni olyan férfire, aki nem találja fel magát társas helyzetekben és inkább menekül tőlük. Nagyon fontos a mai világban tudni bánni az emberekkel, jól kommunikálni, és tényleg sokkal jobb, ha barátok, ismerősök vesznek körül.
És nem, nem kell ahhoz butának vagy unalmasnak lenni, hogy valaki szeressen emberek között lenni, ez nevetséges. De érdekel magamon kívül más is a világból; szívesen fedezek fel új dolgokat, helyeket, helyzeteket, és nyitott vagyok másokat megismerni. Rengeteget lehet tanulni így. Ez nagyon fontos építőköve a személyiségfejlődésnek, ami az intelligens ember lételeme. Ebben egy antiszociális ember nem tudna partnerem lenni.
Attól függ, mennyire.
Én sem szeretek sokszor emberek között lenni. Nem vagyok egy nagy bulizós. Ha ő sem, az nem gond. De azért pár hetente szűk családi körben vagy néhány baráttal azért lehessen már megjelenni vele.
Egy ismerősöm férje olyan szinten antiszociális, hogy a felesége testvérének az esküvőjén sem volt hajlandó ott lenni, a szertartást a násznéptől arrébb állva nézte végig, majd hazament. Ez kicsit már sok lenne nekem, de lám: neki is van felesége. Az ember mindig ilyen volt, most meg már vagy 20 éve házasok.
18
De szerintem épp az, hogy az elmélyült ismereteket, tudást, megértést csakis egyedül, magadban elmélyülve és gondolkodva, zavaró impulzusoktól mentve tudod megszerezni.
Ez a csevegős információátadás meglehetősen felszínesnek tűnik nekem, egyáltalán nem elmélyült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!