Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nőnél kizáró ok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nőnél kizáró ok, ha a pasi azt mondja, nem szeretek emberek között lenni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor a nők azt gondolják, hogy antiszociális, vagy valamilyen baj van vele?
2020. dec. 3. 19:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, mit jelent. Én sem vagyok egy emberek közé járós típus, kerülöm a tömegrendezvényeket, de vannak barátaim, akikkel szeretek néha programokat tervezni. Ha a nem szeret emberek között lenni azt jelenti, hogy nem szereti a tömeget, a tömegrendezvényeket, meg viszonylag több időt szeret otthon tölteni, de vannak barátai, meg amúgy tud szocializáltan viselkedni, ha mégis muszáj emberek közé menni, akkor teljesen jól passzolunk ebben. De ha a nem szeret emberek közé menni azt jelenti, hogy nincs egyetlen épkézláb emberi kapcsolata sem, velem akar állandóan lenni, és soha nem lehet vele sehova menni, se egy színházba, se egy szabadulószobába, se egy-két baráttal kirándulni, akkor igen, menekülök.
2020. dec. 3. 19:51
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
minek kell ezt ennyire kihangsúlyozni? Beszélgess vele az időjárásról.. azt probléma megoldva.
2020. dec. 3. 19:55
 13/24 A kérdező kommentje:

11

Nyilván nekem is vannak barátaim csak más és más országban kötöttünk ki ezért nem olyan könnyen megoldható a találkozás velük. Idegen országban és nem tinédzserként már nem annyira könnyű új barátokat szerezni. Főleg komoly, mély barátságokat nem. Emiatt igen, úgy tűnhet, hogy az embernek csak a barátnője az egyetlen társasága, viszont ez inkább azért van így mert az illető kicsit válogatósabb, kevesebb emberrel találja meg a közös témát, közös hangot. Így több idő míg barátokra lel.

2020. dec. 3. 20:37
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

"az embernek csak a barátnője az egyetlen társasága"

Ami még mindig nem baj, a baj akkor van, ha te amúgy egy unatkozós ember vagy, aki a szórakoztatást a másiktól várja el.

2020. dec. 3. 20:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak a buta emberek félnek egyedül lenni, mert akkor szembesülnek azzal a nagy ürességgel ami bennük van. Minél ostobább egy ember annál zajosabb, ha megfigyeled, a primitív, vihogó némberek épp ezért rettegnek attól ha ,,uncsizni" kell.
2020. dec. 3. 21:39
 16/24 anonim ***** válasza:
Semmi baj. Otthon ugyis kosz van es jol jon a takaritas . 😂
2020. dec. 3. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Néha én is így érzem. De ha sokat vagyok már egyedül akkor az sem jó csak néha kiborítanak az emberek.
2020. dec. 3. 23:24
 18/24 anonim ***** válasza:

Nálam kizáró ok.

Én szeretek (megfelelő) társaságban lenni, és számomra a jó szociális képességek nagyon vonzóak. Nem tudnék felnézni olyan férfire, aki nem találja fel magát társas helyzetekben és inkább menekül tőlük. Nagyon fontos a mai világban tudni bánni az emberekkel, jól kommunikálni, és tényleg sokkal jobb, ha barátok, ismerősök vesznek körül.

És nem, nem kell ahhoz butának vagy unalmasnak lenni, hogy valaki szeressen emberek között lenni, ez nevetséges. De érdekel magamon kívül más is a világból; szívesen fedezek fel új dolgokat, helyeket, helyzeteket, és nyitott vagyok másokat megismerni. Rengeteget lehet tanulni így. Ez nagyon fontos építőköve a személyiségfejlődésnek, ami az intelligens ember lételeme. Ebben egy antiszociális ember nem tudna partnerem lenni.

2020. dec. 3. 23:26
 19/24 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire.

Én sem szeretek sokszor emberek között lenni. Nem vagyok egy nagy bulizós. Ha ő sem, az nem gond. De azért pár hetente szűk családi körben vagy néhány baráttal azért lehessen már megjelenni vele.

Egy ismerősöm férje olyan szinten antiszociális, hogy a felesége testvérének az esküvőjén sem volt hajlandó ott lenni, a szertartást a násznéptől arrébb állva nézte végig, majd hazament. Ez kicsit már sok lenne nekem, de lám: neki is van felesége. Az ember mindig ilyen volt, most meg már vagy 20 éve házasok.

2020. dec. 4. 09:36
 20/24 A kérdező kommentje:

18

De szerintem épp az, hogy az elmélyült ismereteket, tudást, megértést csakis egyedül, magadban elmélyülve és gondolkodva, zavaró impulzusoktól mentve tudod megszerezni.

Ez a csevegős információátadás meglehetősen felszínesnek tűnik nekem, egyáltalán nem elmélyült.

2020. dec. 4. 11:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!