Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mondjam meg a csajnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg a csajnak, hogy vegye ki az orrpirszingjét?

Figyelt kérdés

Megismertem egy csajt. Elég jól néz ki, csak az orrpirszingje nem tetszik. Anélkül jobban nézne ki. Meg hát pedagógus. Szerintem egy tanárnő nem hiteles orrpirszinggel.

Tehát hogyan mondjam meg neki finomabban fogalmazva, hogy szedje ki az orrpirszingjét, mert kitépem, a fejével együtt?

ma 19:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Hagyd békén, ki vagy te hogy bármit megszabj neki??
ma 19:06
 2/17 anonim válasza:
76%
Ha ő így érzi jól magát, fogadd el olyannak amilyen vagy ne legyél vele. Neked sem esne jól ha rajtad akarna változtatni.
ma 19:12
 3/17 A kérdező kommentje:

Miért? Jó a csaj, nagyon. De ez az egy dolog nem tetszik benne. Miért köteles nekem tetszenie a pirszingnek?

Mostan mondjam azt, hogy - Figyejjé baba! Jó gádzsi vagy, aztat nagyon adom, de ha azt az sz.rt nem szeded ki az orrodbul, én tépem ki, de akkor a fejeddel eggyütt jön ki"

Ez határozott mondat, a csajok meg úgyis szeretik, ha egy pasi bunkó velük. Tehát hozom a bunkósági kvótát. De valahogy finomabban, de határozottabban kellene megfogalmazni.

ma 19:13
 4/17 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ne foglalkozz vele, ha ennyire nem vonzó a számodra. Talál majd ő olyat, aki nem szeretne már az első randi előtt változtatni rajta. Gondolom te se örülnél, ha valaki kéretlenül alakítani szeretne a megjelenéseden.

Egy tanár minősége és hozzáértése pedig nem ilyen apróságon múlik. Életem legjobb tanára egy raszta és tetovált férfi volt, mégis zseniálisan tanított és órákon túl is szívesen segített a diákoknak. Engedjük már el ezeket az ostoba sztereotípiákat...

Ez a "mert kitépem, a fejével együtt" rész pedig egyszerűen viccnek is undorító és ízléstelen.

ma 19:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"a csajok meg úgyis szeretik, ha egy pasi bunkó velük"

Rég olvastam ekkora hülyeséget. Tényleg hagyd békén szegény nőt, talál ő majd értelmes férfit, mert te láthatóan nem vagy az.

ma 19:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Határozott meg a paraszt között van különbség.
ma 19:18
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan mondjam meg a csajnak, hogy vegye ki az orrpirszingjét?"

Vedd ki az orrpirszinged!

(További nyelvtan órákat is vállalok de azok már fizetősek)

ma 19:18
 8/17 anonim válasza:

Ez a stílus senkinek nem jön be, főleg nem fenyegetéssel mint egy paraszt.

Neked hogy esne ha azt mondaná, hogy vágd le a hajad és legyél kopasz? Te örülnél neki? Nem hiszem.

Maximum kérdezd azt meg, hogy miért hordja? mert szép lenne piercing nélkül is.

Ha ragaszkodik hozzà, fogadd el. Ha nem fogadod el, hagyd el. Ez ilyen egyszerű.

ma 19:19
 9/17 anonim ***** válasza:
Itt köszönném meg az eddigieket, és lezárnám az ismerkedést. Az én testem, az én ékszereim. Ha már az elején valaki elkezdene megpróbálni változtatni rajtam, addig tartana az egész. Vagy tetszem piercingekkel, vagy akkor keressen olyat az illető, akinek, nincs. Te sem vagy köteles kedvelni, kereshetsz mást is. Az is megérne egy misét, hogy mekkora suttyó vagy a megnyilvánulásaid alapján. Igen, biztos nagyon imponálna a bunkóság meg a fenyegetés egy nőnek. Szavakat nem találok, de komolyan.
ma 19:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező szeretni, de neki se kötelező azt csinálni, ami neked tetszik.

Ha egy pali benyögné, hogy változtassam meg a hajam, piercingem vagy tetoválásom, inkább a csávót vágnám ki. Pláne egy olyan kijelentéssel, hogy ha nem veszem ki letépi a fejem. Jézus... Ennyit nem érsz.

ma 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!