Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keveredhetnék ki ebből, mert már gyakori öngyilkossági gondolataim vannak? 24/N
Szia!:)
Ha van kedved szívesen beszélgetek veled. Hasonló helyzeten mentem keresztül mint te, csak a a gimnázium utolsó két évében. Azóta eltelt 3 év alatt, hiába próbáltam egyedül továbblépni, feldolgozni a problémát, rá kellett jönnöm, hogy egyedül nem vagyok rá képes. Így ősz óta járok pszichológushoz. Neked is ezt tanácsolom, de csak akkor, ha valóban késznek érzed magad hozzá és változtatni akarsz. Írj nyugodtan privátban! 21/L
Igen, de vannak a pszichológusok közt is kokllerek. Ha nem megfelelő "szakemberhez" megy, akkor akár újra traumatizálodhat.
Sajnos tapasztalat.
Ha pszichológushoz mész, akkor mindenképpen olyat válasz, aki több féle terápiás módszert is használ, nem csak egyet részesít előnybe. Illetve részletes szakmaimúlttal rendelkezik, tanulmányok, és munkahelyek téren. Sajnos a pozitívvélemény, amit összeirkalnak bizonyos oldalakon arra se lehet mindig alapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!