Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keveredhetnék ki ebből, mert már gyakori öngyilkossági gondolataim vannak? 24/N
Én is a pszichológusra gondolok. Tudom, milyen mély nyomot tud hagyni akár 2 év is az emberen.
Mindenhol máshol szerettek, csak ott nem - ezáltal velük van a baj, és nem veled.
Pszichológus sokat tud segíteni.
Illetve ha barátkozol, ismerkedsz.
Új emberek, új barátságok segíthetnek idővel túl jutni ezeken.
Sajna ilyen az ha a nehéz időkben az embernek nincs támasza és sajna az iskola is ellene van...
Egyébként van a Facebookon is egy kifejezetten barát kereső csoport, fiúknak, lányoknak. Tényleg minden előítélet nélkül ismerkednek egymással az emberek. És amíg a vírus helyzet nem tett keresztbe voltak szabadtéri programoknak, sokszor voltak közös programok is.
Én elég közvetlen, barátkozós lánynak tartom magam, de költözés miatt sajna vagy nem sajna én is igénybe vettem az internetet mint barát keresési opciót 😁🙈
És nem bántam meg!
Nincs azzal baj hogy még szűz vagy stb...
De először szerintem egy kicsit rendbe kéne tenni magad főleg lelkileg. Mint említettem pszichológus és barátok. A beszélgetés gyógyír.
28/N
Én is a pszichológust ajánlanám, de ha akarsz, nekem is leírhatod a dolgokat. Sokszor már az is nagy segítség.
16L
Pszichologust keress...most.
Nem harap, nem ciki!!!
Még semmiről nem késtél le, fiatal vagy, fel a fejjel!
Viszont nem annyira fiatal, hogy még most is visszafelé mutogass, és sok évvel ezelőtti traumákat okolj a jelenlegi helyzetedért.
A világjárvány miatt most nehezebb összeszednie magát az embernek, ismerkedni, tanulni, hobbit keresni stb., de nem lehetetlen, és a járványnak is vége lesz egyszer.
Amúgy meg 100%-ig biztos, hogy előbb-utóbb lesz párod, az emberek többsége nem hal meg szűzen, te sem fogsz, nyugi, csak legyél közvetlen, kedves, merj ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!