Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült valakinek külföldi párt találni itthon hosszú távra?
8-as
Magyart találnék magamnak bőven itthon, de nem szeretnék, más mentalitás, életfelfogás (éltem külföldön).
Egyébként nem tudom miért támadsz rögtön, szerintem teljesen objektív kérdést írtam ki.
Multinál dolgozom, és elég sok kolléganőm gyúr folyamatosan a külföldi kollégákra, sokaknak az az életcél, hogy fogjanak egy külföldi pasast.
Akinek összejött, a külföldi pár, ők is inkább azokból kerültek ki, akik nem kifejezetten gyúrták a dolgot, hanem így alakult.
Akik viszont kifejezetten erre hajtanak, azoknak a többsége marhára pofára esett. Ugyanis az, hogy a pasi külföldi felülír a szemükben egy csomó tényt, olyan tulajdonságokat, amiket egy magyar férfiben nem fogadnak el, a külföldinél magasztalják (ez a tipikus, a magyar az erőszakos a külföldi az férfias, a magyar az semmibe veszi a nőt, a külföldi az hisz a hagyományos értékekben).
A végeredmény az, hogy pár év után sírva menekülnek, mert kiderül, hogy bizony az mégsem férfias, hanem erőszakos, mégsem hagyománys értékrendű, hanem parancsolgató.
Lehet, hogy érdemesebb párt a fontos értékek alapján választnai és nem az útlevele miatt?
Micsoda ambíciók, külföldi pár, kifutok az időből, költözés a fickóhoz, nem talál magának senkit. A független, erős nő. :D
Majd minden nő ilyen, vagy külföldi tehetős pasit akar, hogy az eltartsa őt (hiába kesel 700-800 nettót külföldön a nő, ha a hapsija 2.5 milliót, az igenis eltartás kategória akárhonnan is nézem).
Multinál dolgozom, és elég sok kolléganőm gyúr folyamatosan a külföldi kollégákra, sokaknak az az életcél, hogy fogjanak egy külföldi pasast.
Így van, én is ezt látom. Exem is ilyen volt, lett egy jó diplomája, már nem elégedett meg a mérnöki 6-700 nettós pasikkal, Ibizáról keresett spanyol férjet magának, aki még el is jött hozzá magyarba és itt van egy hatalmas szállodája és abból milliók folynak be a pasinak, a csaj meg él mint Marci a hevesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!