Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek hogy értik, hogy a külföldi pasik elveszik "tőlük" a nőket?
Valamiért azt hiszik, hogy például ha én nem jöttem volna össze a külföldi barátommal, akkor velük jöttem volna össze, holott a valóságban akkor se velük jöttem volna össze, hanem egy normális magyarral vagy külföldivel.
Engedd el, csak frusztráltak és másokat hibáztatva próbálnak áldozatnak tűnni.
23L
Csak a hulye, iskolazatlan incelek hiszik ezt. Felolem hadd vigyek, en harom idegen nyelven beszelek, nekem a kulfoldi csajok is johetnek :)
36F incel
Nyilván nehéz úgy versenyezni a nőkért, hogy olyan férfiakkal kell felvenni a versenyt, akik olyan országból származnak, ahol évtizedek óta jóllétben élnek az emberek és jellemzően komoly vagyont gyűjtött a család. Nem kell incelnek lenni ahhoz, hogy belássuk, a k-európai férfiak komoly hátrányban vannak a nyugati országokból jött férfiakkal szemben.
De ennek a kérdésnek kb annyi értelme, mintha valaki azt kérdezné, miért gondolja minden kûrva, hogy a férfiak csak szexet akarnak. Nyilván ennek a kérdésfeltevésnek ebben a formában nem az a célja, hogy érdemi vitát lehessen folytatni, hanem hogy alkalmat adjon a férfiak gyalázására és ahogy látjuk, pontosan ez történt.
Magyar nőbe magyar bránert! Mit nem lehet ezen érteni?!
Az incelek eleve másra hárítják a felelősséget, amiért nem jut nő nekik: minden nő r!banc, mert a chadek, mert a genetikai lottó, nyilván, a külföldiek sem kivételek.
Nyilván, akik a realitások talaján mozognak, azok belátják, hogy nem minden külföldi nagy farkú pénzeszsák. Sőt, hogy az eltérő nyelv, szokások, esetleg vallás miatt nehezebb lehet egy külföldivel párkapcsolatban lenni (akár férfi, akár nő az illető).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!