Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha egy 40-es, gyerektelen férfi (még csak 34 vagyok, szóval nem én) nem a 30-40 es korosztályba keres párt (mivel nagyítóval kell keresni a normális gyerektelen szingliket ekkor már), hanem a 23-28 közöttiekben?

Figyelt kérdés
Való igaz, hogy 10 ből 9 vissza fogja utasítani, de mindig lesz pár nő, aki apakomlexusos. Nem véletlen van itt az oldalon sok tucat olyan kérdés, hogy 20-22 éves egyetemista vagyok és beleszerettem a 40-es professzorba (aki nem milliomos, csak tanár). Szóval miért lenne baj? Vagy fáj a 30-as, 40-es nőknek, akiknek van gyerekük, hogy nem őket akarja egy gyerektelen pasi?
2020. nov. 29. 22:35
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

És szerinted meddig fog tartani egy ilyen kapcsolat

Bármeddig?

2020. nov. 29. 23:02
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

#11: Nagyon rövid ideig. A fiatal lány rá fog jönni hamar, hogy nem olyan nagy buli a saját apjával járni, családot alapítani sem vele fog.

Hamar előjönnek majd a generációs és életmódbeli különbségek.

Képzeld magad a 40-es éveidben egy 60-as éveiben lévő nővel. Nos, fordítva sme vidámabb a dolog :D

2020. nov. 29. 23:10
 13/26 anonim ***** válasza:
57%

Egyedül a lányokkal egyidős fiúkkal fogtok kibaxni, senki mással.

Ők sírnak itt naphosszat, hogy nem "jut" fiatal nő, mert 16 és 80 között mindenki a 18-28 közti kevés szingli nőt hajtja.

Hidd el, van bőven a 35+ férfi korosztályban, akinek pont megfelel egy vele egyidős nő, akár gyerekkel is.

2020. nov. 29. 23:13
 14/26 anonim ***** válasza:
79%
#12: sajnos nem tudok konkrét linket találni róla, de úgy emlékszem, pl. Szalóczy Pálnak, a bemondónak volt valamikor az ezredforduló környékén egy huszonéves nő hódítása. Na, annak is elég gyorsan vége lett, a fiatal nő egy vele egy korosztálybeli pasiért otthagyta.
2020. nov. 29. 23:47
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
nem a 40-es gyerekes nők sírnak itt hogy neked 20-30 éves gyerektelen nő kell, te sírsz itt, mert nem találsz. Én is voltamhuszonéves, engem is betalált pár 40-es gyerektelen is meg gyerekes is. A gyerekes elvált nekem sem kellett,akinek meg nem volt gyereke az azért, mert számomra elég selejtes pasi az, aki 40 éves korára még nem házas és nincs gyereke. inkább a gyerekes elvált pasi a jobb, de az is csak ha már én is elvált, gyerekes korabeli nő vagyok vele. Senki nem sír itt érted, azért nem találsz iylen csajt, mert te nem vagy elég jó pasi. Aki jó pasi, 40-es szingli, annak azért akad pár fiatal csaj, igaz a legtöbb nem lesz tartós kapcsolat. Tucatnyi 45-50-60 éves pasas van egyedül, mert nem jól alakítja a magánéletét és a rossz döntéseivel, választásaival mindig elszúrja. Ahogy már te is, hisz még 40 évesen párt keresel, az elsőt, nem a második házasságodat...Álmodozz nyugodtan egy szép párkapcsoaltról, azért szexre biztos akad fiatal csaj, ha jól előtudod adni magad, de azért ne várj egy A kategóriás fiatal csajt, aki simán válogathat jobbnál jobb pasikból is...A 40 éves pasik fiatal csajai meglátásom szerint legtöbbször nem színvonal, semmi más tulajdonsága nincs azon kívül hogy fiatal és sokszor még igénytelen is külsőre és belsőre. Ettől már egy érett, szebb fajta középkorú nő is jobb. Olyat esetleg kifoghatsz akit mondjuk 32-33 évesen dobott a pasija vagy így esküvú előtt romlott meg a viszont, csak iylen nőből kevés van, illetve ha huszonéves csajokat hajtod, akkor elszalasztod ezt a lehetőséget is és már 50 leszel még kevesebb eséllyel...
2020. nov. 30. 06:54
 16/26 anonim ***** válasza:
16%
Azért baj mert meggebednek a sárga irigységtől a vénlányok ilyenkor. Csak dőlj hátra és szórakozz rajtuk.
2020. nov. 30. 07:22
 17/26 anonim ***** válasza:
14%

Egy incel, csoro, ronda 35 eves egy venlanynak sem kell.

En is inkabb egy premium pasi szeretoje lennek, mint Mumi szive valasztottja.

2020. nov. 30. 07:37
 18/26 anonim ***** válasza:
#17: hiába próbálod eljátszani, hogy nő vagy, állandóan lebuksz, és ez így is marad. Mert mindig pasiszempontból nézve fogalmazol, ezért mindig ki fog lógni a lóláb. "Kacsaszájú, luficsöcsű" hm? Az volt ám a parádés pofáraesés. Ez utóbbi még a kevésbé figyelmeseknek is feltűnt: egy nő sose jellemezné így SAJÁT MAGÁT.
2020. nov. 30. 08:28
 19/26 A kérdező kommentje:
Mumi szive :D lenni pasi?
2020. nov. 30. 08:57
 20/26 anonim ***** válasza:
90%

13. Ez nem igaz. Látom a kortársaim közt a csajoknál szerencsétlen, nyomorék srácokat. Van ilyen egy pár közeli haverom is. Akkor sem lenne nőjük ha hirtelen mindenki csak a saját korosztályával ismerkedne. Max akkor, ha a férfiak 80%-át megölné egy vírus, ami a nőket nem bántja.

27/F

2020. nov. 30. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!