Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül lenni tényleg jobb mint rossz párkapcsolatban?
Jelenleg egyedül vagy, mert egy lúzer incel senki vagyok. Úgy érzem, hogy az élet egy örökké tartó haldoklás. Számomra egyedül lenni elviselhetetlenül rossz.
Amikor korábban voltak rossz párkapcsolataim, akkor hiába voltak rosszak, de legalább volt valakim.
Szerintem egyedül rosszabb, mint egy rossz párkapcsolatban, mert ott legalább van valakim (és legalább van kivel szexelni is).
Kövér én sem vagyok, épp ellenkezőleg, de bűnronda igen. Hát így. Net esélytelen, mert a rondaság mellé antifotogénség is társul, élőben szintén esélytelen, levegőnek néznek vagy érzékelhetően taszítom őket (fanyalgó arckifejezés, lesajnáló tekintet, megjegyzések a hátam mögött, amiket még épp meghallok vagy egyenesen nekem címzett beszólások stb.).
De egyetértek, hogy egy legalább átlagos vagy csak enyhén átlag alatti nőnek könnyű. Ezért is olyan "okosak", sosem fogják átérezni, milyen helyzetben vannak a férfiak vagy a hozzám hasonló nők.
Másfél éve csalt meg és dobott ki barátnőm.
Inkább úgy vagyok vele, hogy jobb egyedül.
Nagyjából az összes haverom hasonló cipőben jár, mint én: mindegyikünket megcsalták, átverték, kidobták.
Szóval a saját és mások példájából is okulva, inkább nem keresek senkit, úgysincs értelme.
Azóta jól megvagyok, nagyjából 2-3 hónapja, hogy úgy érzem teljesen "felépültem" a szakításból és már nem érdekel az egész.
Nem tudom kamu-e vagy sem (gondolom kaptál egy csomó privátot), mert ezen az oldalon sok meleg férfi is irkál ilyeneket, hogy arra élvezzen, hogy más férfiak bepróbálkoznak nála.
De ha nem kamu, akkor szerintem annyira nem kellene rossz legyen a helyzeted :) (mint pl nekem). Írtad, hogy nem vagy kövér, ami azért elég jó kezdetnek. Az antifotogénség pedig előny, mert manapság annyi a képhamisító nő, hogy már egyetlenegy képet sem hiszek el netes társkereséskor és kizárólag élőbeli találkozás alapján döntöm el, hogy valaki szép-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!