Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mennyi idővel kezdtetek párt keresni ?
Figyelt kérdés
4 hónapja mentünk szét,néha hiányzik,de már más lánnyal szeretnék együtt lenni,csak kicsit attól félek korai lenne.2020. nov. 29. 00:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem korai, de te érzed. Van aki szeret kicsit egyedül is lenni, van aki meg rögtön megy rá másokra. Ha már hiányzik egy társ, akkor nincs értelme várakozni a semmire. 33f
2/5 Angel3000 válasza:
Szia! Szakitás után, már 1-2 heten belûl volt uj barátom! Szerintem nem várjál sokat. Minden jót!
3/5 anonim válasza:
Szakítás előtt már hónapokkal ki volt nézve valaki (már évekkel korábban szakítani akartam, csak nem jött ki a számon). Valamikor nov. közepén szakítottam, december első felében már a másikkal voltam, rá 9 hónapra született az első gyerekünk
4/5 anonim válasza:
Én utána szinte egyből próbálkoztam ismerkedni, főleg mert úgy jött ki, hogy pont utána mentem egy fesztiválra (nyilván ez már a szakítás előtt jóval le volt szervezve), ami azért jó lehetőség ismerkedni. Aztán regisztráltam pár társkeresőre, de kb. 2-3 hónap után hagytam a francba az egészet.
Azóta nem keresek senkit inkább.
Jobb egyedül azt hiszem.
5/5 anonim válasza:
Gondolom, mekkora lehetett a szerelem ezen esetekben... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!