Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 32-36 éves férfi már középkorúnak számít manapság?
Egyébként ha azt veszed, hogy 80 éves koráig él valaki átlagosan
japánban talán
Nem bántásból, de a munkás családokban halnak 50-60 körül a férfiak. Ti azért ezt látjátok, mert ilyen körökben mozogtok. Az irodai, értelmiségi, stb munkát végzettek sokkal tovább élnek általában.
Arra meg nem is lehet mit reagálni, hogy "én nem hiszek a statisztikáknak/KSH-nak".
Nem bántásból, de a munkás családokban halnak 50-60 körül a férfiak.
Nem bántásból, de tini vagy? Édesanyám már a 3. férfit vesztette el az életében és még csak 58 éves? Az első pont az édesapám volt, 45 évesen halt meg, rendőrtiszt volt. 2. villamosmérnök volt, 62 évesen halt meg, a 3. pedig most nyáron, kollégiumi igazgató volt, egyetemet végzett, 64 éves volt. Keresztanyám 60 éves most, de pár éve neki is meghalt infarktusban a férje. Nato nemzetközi főtiszt volt (tábornok) és 57 évesen halt meg. Unokatesóm férfinek az apja 59 évesen halt meg, osztályvezető főorvos volt. Aztán a feleségének lett új párja, főszakács, aki 60 évesen halt meg agyvérzésben. Szerintem gondold újra amit mondtál kedves kommentelő. Nemcsak munkások halnak meg.
23-25. Állj le a személyeskedéssel. Akkor úgy beszéljünk, mintha az egyetemen találkoztál volna egy kollégáddal. Azért feltételeztem, hogy munkáscsaládok, mert ez ott sokkal gyakoribb. Nem jött be, ok.
De ezek amiket felsoroltál csak a te környezeted. Ha mindenki csak arról beszél, amit a saját életében tapasztal, akkor abból nagyon eltérő dolgok születnek. Kár ezeket említeni. Nekem az egyik nagypapám 76 évesen halt meg és könyvelő volt, a másik rendőrtiszt volt és még most is él 86 évesen. De ne is ebből vonjunk átlagot.
Erre jók a statisztikai adatok, mert azok nem csak a te vagy az én életemből következtetnek dolgokra, hanem mindenki adataiból. Az is megvan hány évet él esélyesen egy megszülető fiúgyerek, meg az is, hogy aki már megérte a 65 évet, az várhatóan még hány évet él.
Az irodai, értelmiségi, stb munkát végzettek sokkal tovább élnek általában.
Ez így nem helytálló. Mert embere válogatja. Volt nem egy ismerősöm, akinek 100 milliók folytak át a kezei alatt, mert nagyvállalkozó volt. Marékszámra szedte a gyógyszereket, meg napi több doboz cigi. Ment is 62 évesen a sírba. Több orvos és ügyvéd ismerősömet rák vitte el 61 meg 64 évesen. Az egyetemen több kolleginám, fiatalon 40- és 50 között halt meg petefészek, méhnyakrák, vagy mellrák miatt. Pár év alatt áttétet képzett náluk, remény sem volt. Kedves vezető nyomozónő rokon is 47 volt, mikor meghalt. Ez nincs munkásosztályhoz kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!