Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 32-36 éves férfi már középkorúnak számít manapság?
9/10
Köszönjük Emese
Közpékorú 40 felett valaki. Aki 36-38, az MAJDNEM középkorú(kinézettől, testalkattól, őszüléstől függetlenül, pusztán kor szerint, hiszen ez az egyetlen jelentős! Egy 17-20 évesnek az a 3-4 év egyre megy, ezért hívhat egy 36 éves nőt vagy férfit középkorúnak, mert a 36 majdnem 37, az meg majdnem 40. Számára ezek jelentéktelen különbség, öreg-öreg.
Abból meg, hogy milyen férfiak és milyen nők fekszenek le 10 évvel idősebbekkel nem kérek, túl sokat is láttam, erre alapozva mondom, hogy sérültek.
Akkor miért van, hogy a környezetemben nem egy, és nem kettő 40-50-es pasinak van akár állandó, akár alkalmi gimis, meg fősulis csaja?
35 vagyok és egy 17 éves lánnyal szexelgetek 2 hetente, amikor átjün hozzám. Egyetemen tanítok, van egy kis lakásom. Nem, nem vagyok beteg, sem pedofil. Biológusként végeztem az egyetemen és egy egyetemi laborban tartok gyakorlatot. ÉS mivel a velem egykorú nők, akik nekem tetszenek, azok észre sem vesznek, ez a lány meg észrevett, így vele vagyok. És nem a pénzem érdekli, mert az nincs nekem (18 éves autó, 15 milliós lakás nem milliomos szint).
Középkorú ma a 40-50, azt hívják annak, aki az átlagéletkor felénél tart.
Attól még nem feltétlenül értem, hogy miért csordogálsz le te is a fiatalokhoz felnőtt, meglett ember létedre, mert számomra undorító ez a húszasok után sóvárgás és hatalmas lelki szegénységre vall egy lassan 40 éves embertől, de amíg nem találsz be engem, hogy rommá alázzalak, addig nincs baj.
23N
ja itt már egy 28 éves is leírnak
Egyébként ha azt veszed, hogy 80 éves koráig él valaki átlagosan akkor 40 évesen középkorú, ugyanis pont a fele. Ha a számokat nézed.
Egyéb esetben attól függ, hogy hogyan tartja magát.
Én 36 vagyok de senki nem néz többnek 30-nál.
Ezért a netet ki is hagyom.
de amíg nem találsz be engem, hogy rommá alázzalak, addig nincs baj.
kapnál is két akkorát ha egy igazi férfival találkoznál aki nem tűrné ezt a hangnemet (ismerek párat), hogy soha nem mernél töbé megszólalni sem pasihoz.
Az átlagéletkor nem 100 év az 50 éves férfi nem középkorú ez alapján!
Ez alapján a 35-40 számít középkorúnak. Sajnos 60 körül a legtöbb férfi meghal. Ez van, szívás. Nagyszüleim 80asok, az egyedüli élők mindkettejük családjából, tesók nincsenek, pedig volt 10 évvel fiatalabb is az egyiknek. A nagyszülők tropán vannak egészségileg, az egyik rokkant, a másikon számtalan műtétet hajtottak végre. Mi is öregszünk! Mindenki öregszik! Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk 30 felett fiatalok. FIATAL FELNŐTTEK VAGYUNK 18-25 között és érett felnőttek 25-35ig és utána középkorúak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!