Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 32-36 éves férfi már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 32-36 éves férfi már középkorúnak számít manapság?

Figyelt kérdés
17-25 közötti lányoknak ez a típus már vénember?
2020. nov. 28. 08:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

9/10

Köszönjük Emese

2020. nov. 28. 09:49
 12/35 anonim ***** válasza:
52%
32 vagyok, de 25nek nézek ki, rendszeresen sportolok, egészségesen élek. Ne akarj középkorúnak cimkezni.
2020. nov. 28. 10:12
 13/35 anonim ***** válasza:
80%

Közpékorú 40 felett valaki. Aki 36-38, az MAJDNEM középkorú(kinézettől, testalkattól, őszüléstől függetlenül, pusztán kor szerint, hiszen ez az egyetlen jelentős! Egy 17-20 évesnek az a 3-4 év egyre megy, ezért hívhat egy 36 éves nőt vagy férfit középkorúnak, mert a 36 majdnem 37, az meg majdnem 40. Számára ezek jelentéktelen különbség, öreg-öreg.

Abból meg, hogy milyen férfiak és milyen nők fekszenek le 10 évvel idősebbekkel nem kérek, túl sokat is láttam, erre alapozva mondom, hogy sérültek.

2020. nov. 28. 10:21
 14/35 anonim ***** válasza:
35%
igen, most hagyjuk a ksht meg minden carságot, hogy 72 a férfiak átlagéletkora. Én megmondom, hogy az ismerősi körben pl 100 férfiból a legtöbb meghal 55-68 között itt. Kevés aki megéli a 70+t. Szóval 30 felett igenis középkorú e tekintetben egy férfi. A nők inkább 40 felé, mert ők tényleg megélik a 80 at is legtöbbször. Az más kérdés hogy a nők jóval haMARABB IS ÖREGSZENEK, 35 FELETT MÁR nem néznek rájuk a férfiak (csak a papák).
2020. nov. 28. 10:29
 15/35 anonim ***** válasza:
50%

Akkor miért van, hogy a környezetemben nem egy, és nem kettő 40-50-es pasinak van akár állandó, akár alkalmi gimis, meg fősulis csaja?

35 vagyok és egy 17 éves lánnyal szexelgetek 2 hetente, amikor átjün hozzám. Egyetemen tanítok, van egy kis lakásom. Nem, nem vagyok beteg, sem pedofil. Biológusként végeztem az egyetemen és egy egyetemi laborban tartok gyakorlatot. ÉS mivel a velem egykorú nők, akik nekem tetszenek, azok észre sem vesznek, ez a lány meg észrevett, így vele vagyok. És nem a pénzem érdekli, mert az nincs nekem (18 éves autó, 15 milliós lakás nem milliomos szint).

2020. nov. 28. 10:34
 16/35 anonim ***** válasza:
89%
A 30-as és főleg a 40-es korosztályban hatalmas a szórás mindkét nemben. Vannak csinos, jó alakú nők és sármos, fiatalos férfiak és mindkét nemből akadnak, akik lepukkantak. Előbbiek 40-45 évesen is könnyen találnak párt, utóbbiak meg már 25-30 évesen is csak komoly kompromisszumok mellett.
2020. nov. 28. 10:54
 17/35 anonim ***** válasza:
55%

Középkorú ma a 40-50, azt hívják annak, aki az átlagéletkor felénél tart.

Attól még nem feltétlenül értem, hogy miért csordogálsz le te is a fiatalokhoz felnőtt, meglett ember létedre, mert számomra undorító ez a húszasok után sóvárgás és hatalmas lelki szegénységre vall egy lassan 40 éves embertől, de amíg nem találsz be engem, hogy rommá alázzalak, addig nincs baj.

23N

2020. nov. 28. 11:05
 18/35 anonim ***** válasza:
41%

ja itt már egy 28 éves is leírnak

Egyébként ha azt veszed, hogy 80 éves koráig él valaki átlagosan akkor 40 évesen középkorú, ugyanis pont a fele. Ha a számokat nézed.

Egyéb esetben attól függ, hogy hogyan tartja magát.

Én 36 vagyok de senki nem néz többnek 30-nál.

Ezért a netet ki is hagyom.

2020. nov. 28. 11:07
 19/35 anonim ***** válasza:
42%

de amíg nem találsz be engem, hogy rommá alázzalak, addig nincs baj.

kapnál is két akkorát ha egy igazi férfival találkoznál aki nem tűrné ezt a hangnemet (ismerek párat), hogy soha nem mernél töbé megszólalni sem pasihoz.

2020. nov. 28. 11:17
 20/35 anonim ***** válasza:
54%

Az átlagéletkor nem 100 év az 50 éves férfi nem középkorú ez alapján!

Ez alapján a 35-40 számít középkorúnak. Sajnos 60 körül a legtöbb férfi meghal. Ez van, szívás. Nagyszüleim 80asok, az egyedüli élők mindkettejük családjából, tesók nincsenek, pedig volt 10 évvel fiatalabb is az egyiknek. A nagyszülők tropán vannak egészségileg, az egyik rokkant, a másikon számtalan műtétet hajtottak végre. Mi is öregszünk! Mindenki öregszik! Nem tudom miért olyan nehéz elfogadni, hogy nem vagyunk 30 felett fiatalok. FIATAL FELNŐTTEK VAGYUNK 18-25 között és érett felnőttek 25-35ig és utána középkorúak!

2020. nov. 28. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!