Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nő maradna egyedül, ha holnaptól kivétel nélkül az összes férfi úgy kezdene el gondolkozni a nőkkel kapcsolatban, mint most a nők a férfiakkal kapcsolatban?
"Mit NEM tennének: nem tennének fel a neten napi szinten, tömegesen ilyen óvodás/értelmileg visszamaradott szintű kérdéseket."
Na igen... ők inkább a barátnőkkel nyavajognak nap-napután, hogy "sehol egy normális férfi"
A cégnél pont az elvált 30-as csapat mellett ülök, ez a téma nem jön elő minden nap... ááááá :D
"Amúgy meg a sehol egy normális férfi nem azt jelenti, hogy a férfiak csak a legjobb nőkkel állnak szóba, hanem hogy aki szóbaállna velük, az gyökér. Én is tapasztalom ezt"
Szép elmélet, kár, hogy nem igaz.
késői harmincasok, 1-2 gyerekkel, elváltan, esetleg gyerek nélkül, de masszív anyu testtel...
A sehol egy normális férfi azt jelenti, hogy végigmennek mindenkin, és az egyik kopaszodik, a másik kicsit pocakos, a harmadikkal nem tudom már mi a baj...
Egyik sem mozdul rájuk, nem bunkóként próbálkoznak velük, hanem ők azok, akik véleményezik az összes pasast, akár van a pasinak valakije, akár nincs.
Ezt tetézi, hogy a múltkor az egyik csaj megházasodott, és egy ilyen igazi vitorlázós, sportkocsizós pasihoz ment hozzá. Azóta a pénz is felkerült a listára, azt felejti el az összes, hogy a házas csajszi maga is elég gazdag, dolgozni csak hobbiból járt, így egyszerűen a saját köreiből házasodott, de most mindegyik azt képzeli, hogy a minimum férfiből ez a szint :)
Gyakorlatilag a sztoriddal igazoltad a kolléganőidet!
Nem tűnik fel az az apróság, hogy a 30-as csapatnak egyetlen elvárása lenne: a NORMÁLIS férfi?
A férfiaknak meg, csak a külsőségek, hiába normális egy nő.
kb az történne hogy ezek a cica babák és társaik mennének a levesbe mert akkor tényleg csak a felső kategoria tudna randizni a nők többsége átlaga nem kapna semmit sem ahogy a férfiak java sem kap jelenleg semmit most nem az incelekről beszélek hanem a tényleg átlagos osztályról akivel azért nem jönnek össze mert túl átlagos... nem az a vagány beszologatós vagy full izmos esetleg gazdag sikeres és vagy bunko rosszfius...
hozzáteszem én jelenleg is pont azt csinálom amit felvetettél kérdező :"D
kb 1-2 havonta írogatnak rám a lányok neten de udvariasan vissza utasítom őket amelyik már ugymond bevallotta hogy szerelmes belém vagy akar tőlem komolyat csak hát nem ütötték meg azt a szintet amit én elvárok...
vicces amugy mert tényleg nincs így barátnőm csak az a különbség hogy én bármikor össze szedhetek valakit csak hogy nekem nem "valaki" kell...
(hozzáteszem nem csunyák voltak csak "átlagosak" sőt volt 1-2 nagyon szexi topos csaj is...)
Érdekes, én eddig se így gondolkoztam. Legalábbis hiába találom jóképűnek a barátomat, vannak szépséghibái (szegénykémnek olyan ferde orra van), ami másnak nincs, de a megismerkedésünk idején még állandó munkahelye se volt, nemhogy félmilliós fizetése. :D Teszem hozzá, nekem se.
Az biztos, hogy nem a Gyakorin sírnék és provokálnám az embereket, mialatt zsigeri utálatot éreznék az ellenkező nem iránt csak azért, mert nem hajlandóak összejönni velem. Kis tipp: ha nem ilyen általánosítóan tekintenél a nőkre, máris jobb esélyeid lennének.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!