Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány nő maradna egyedül, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nő maradna egyedül, ha holnaptól kivétel nélkül az összes férfi úgy kezdene el gondolkozni a nőkkel kapcsolatban, mint most a nők a férfiakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tehát holnaptól kezdve kivétel nélkül(!) minden férfi csak a legcsinosabb, legjobb nőket akarná magának, és rá se néznének az átlagos/csúnya nőkre.Jah és természetesen a nettó félmillió alatt kereső nőkre ugyanúgy nem nézne rá egy férfi sem. Mit tennének a nők, ha a férfiak is felvennék ugyanazt a stílust, amit most az összes nő?

2020. nov. 27. 18:14
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
97%

A válasz a kérdésedre...

42

2020. nov. 27. 18:53
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
8-as: az elvarasok tomkelege.
2020. nov. 27. 18:54
 13/52 anonim ***** válasza:
11%

"Mit NEM tennének: nem tennének fel a neten napi szinten, tömegesen ilyen óvodás/értelmileg visszamaradott szintű kérdéseket."

Na igen... ők inkább a barátnőkkel nyavajognak nap-napután, hogy "sehol egy normális férfi"

A cégnél pont az elvált 30-as csapat mellett ülök, ez a téma nem jön elő minden nap... ááááá :D

2020. nov. 27. 18:55
 14/52 anonim ***** válasza:
93%
De akkor sem itt rontják a levegőt. Nem mindegy neked, hogy a nők egymás között mit beszélnek? Amúgy meg a sehol egy normális férfi nem azt jelenti, hogy a férfiak csak a legjobb nőkkel állnak szóba, hanem hogy aki szóbaállna velük, az gyökér. Én is tapasztalom ezt. Bosszant. De nem írok ki kérdést róla.
2020. nov. 27. 18:58
 15/52 anonim ***** válasza:
4%

"Amúgy meg a sehol egy normális férfi nem azt jelenti, hogy a férfiak csak a legjobb nőkkel állnak szóba, hanem hogy aki szóbaállna velük, az gyökér. Én is tapasztalom ezt"

Szép elmélet, kár, hogy nem igaz.

késői harmincasok, 1-2 gyerekkel, elváltan, esetleg gyerek nélkül, de masszív anyu testtel...

A sehol egy normális férfi azt jelenti, hogy végigmennek mindenkin, és az egyik kopaszodik, a másik kicsit pocakos, a harmadikkal nem tudom már mi a baj...

Egyik sem mozdul rájuk, nem bunkóként próbálkoznak velük, hanem ők azok, akik véleményezik az összes pasast, akár van a pasinak valakije, akár nincs.

Ezt tetézi, hogy a múltkor az egyik csaj megházasodott, és egy ilyen igazi vitorlázós, sportkocsizós pasihoz ment hozzá. Azóta a pénz is felkerült a listára, azt felejti el az összes, hogy a házas csajszi maga is elég gazdag, dolgozni csak hobbiból járt, így egyszerűen a saját köreiből házasodott, de most mindegyik azt képzeli, hogy a minimum férfiből ez a szint :)

2020. nov. 27. 19:02
 16/52 anonim ***** válasza:
82%

Gyakorlatilag a sztoriddal igazoltad a kolléganőidet!

Nem tűnik fel az az apróság, hogy a 30-as csapatnak egyetlen elvárása lenne: a NORMÁLIS férfi?

A férfiaknak meg, csak a külsőségek, hiába normális egy nő.

2020. nov. 27. 19:02
 17/52 anonim ***** válasza:
0%
#14 nyilvánváló, hiszen aki nem gyökér, az párban él.
2020. nov. 27. 19:09
 18/52 anonim ***** válasza:
14%
Kb. az lenne, ami most, csak még szélsőségesebben: Több lenne a túltolt feminista és mindenért rinyálnának. Tehát, olyan lenne a való életben a legtöbb nő, mint amilyen most a gyk-s átlag ebben a kategóriában. Akaratos, hisztis, mindenen kiakadó, egoista, buta.
2020. nov. 27. 19:12
 19/52 anonim ***** válasza:
14%

kb az történne hogy ezek a cica babák és társaik mennének a levesbe mert akkor tényleg csak a felső kategoria tudna randizni a nők többsége átlaga nem kapna semmit sem ahogy a férfiak java sem kap jelenleg semmit most nem az incelekről beszélek hanem a tényleg átlagos osztályról akivel azért nem jönnek össze mert túl átlagos... nem az a vagány beszologatós vagy full izmos esetleg gazdag sikeres és vagy bunko rosszfius...

hozzáteszem én jelenleg is pont azt csinálom amit felvetettél kérdező :"D

kb 1-2 havonta írogatnak rám a lányok neten de udvariasan vissza utasítom őket amelyik már ugymond bevallotta hogy szerelmes belém vagy akar tőlem komolyat csak hát nem ütötték meg azt a szintet amit én elvárok...

vicces amugy mert tényleg nincs így barátnőm csak az a különbség hogy én bármikor össze szedhetek valakit csak hogy nekem nem "valaki" kell...

(hozzáteszem nem csunyák voltak csak "átlagosak" sőt volt 1-2 nagyon szexi topos csaj is...)

2020. nov. 27. 19:26
 20/52 anonim ***** válasza:
94%

Érdekes, én eddig se így gondolkoztam. Legalábbis hiába találom jóképűnek a barátomat, vannak szépséghibái (szegénykémnek olyan ferde orra van), ami másnak nincs, de a megismerkedésünk idején még állandó munkahelye se volt, nemhogy félmilliós fizetése. :D Teszem hozzá, nekem se.

Az biztos, hogy nem a Gyakorin sírnék és provokálnám az embereket, mialatt zsigeri utálatot éreznék az ellenkező nem iránt csak azért, mert nem hajlandóak összejönni velem. Kis tipp: ha nem ilyen általánosítóan tekintenél a nőkre, máris jobb esélyeid lennének.

24/L

2020. nov. 27. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!