Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom hogy 1 évet adtam magamnak és lezárom a létem,mert már nem bírom így magányosan,akkor tudtok-e egy minimális megértést tanusítani, vagy jön a hülyézés? 27F
"8/8 A kérdező kommentje:
6.nem játszom semmire,csak mint írtam kiváncsi vagyok lesz-e,aki lehülyéz.Nem csalódtam.
Szerencsésebb életű személyek nem érthetik ezt a helyzetet.olyasmi mint egy börtöncella."
Leírod mi a gond, vagy sajnáltatod itt magad?
Azért nincs csajod mert egyedűl életképtelen vagy. Ha nem lennél az élveznéd az életet.
Munka nyelvén: a nő a munkáltató (étterem tulaj) te el akarod nyerni az szakács állást. Olyan embert vesznek fel,aki önállóan is jól tud főzni. Barátzóna pedig a mosogató fiú. Aki ha figyel lehet szakács is..
Kedves Kérdező, értem én, hogy nem bírod magányosan, átjött az önsajnálatod ellenére is.
Javaslataim:
-szerezz barátokat, társaságot!
-szerezz barátnőt!
Szerintem mindkettő csökkentené a magánérzetedet.
Remélem, segítettem!
(Ha nem tudod, hogy kell barátokat és barátnőt szerezni, tanuld meg.)
"4. Igen,ez a lány pont megfelel(ne)."
Jól van nyuszika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!