Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányok miért ilyen elutasítóak, bunkók?
Sok külföldi országban éltem már a munkámból kifolyólag, és úgy tapasztaltam, hogy összességében az ott élő lányok sokkal vidámabbak, nyitottabbak és ott rád mosolyognak, szinte ők kezdeményeznek. Nem egyszer fordult már elő velem, hogy ők kezdeményeztek, ők jöttek oda. Ez egy magyar lánytól majd nemhogy lehetetlen. És szép, kulturált lányok voltak.
Úgyhogy furcsa ez nekem. Az itthoni lányok meg hát... pont az ellentétük. Ha leszólítod őket a buszmegállóban, már azt hiszik, hogy megakarod erőszakolni őket...
#11: Ja, hogy szexista vagy és csak a veled egyenértékű férfiak zavarnak? Na, így már minden érthető.
Érdekes életcél.
Szerintem a férfiakkal és nőkkel is van probléma bőven. Mindenki hibáztatja a másikat
De sokszor jogosan
Kérdező, nekem a párom nem véletlenül nem magyar. Külföldön élek, de megfogadtam h soha többé nem kell es okom is van rá
Pedig itt is van magyar dögivel
1-es megadta a választ. Rengeteg magyar nőtől hallom ezt és nem véletlen.
Nekem sem kellene magyar pasi :D szerencsére sikerült egy külföldi sráccal egymásra találnunk és boldogok vagyunk. :)
#18: Mások meg rengeteg férfitől hallanak rosszat a magyar nőkről... Aztamindenit :O
Amúgy, nézzünk már körül az oldalon: Van pár incel srác, de mindegyikre jut legalább annyi femcel nő. Naponta megy a férfigyűlölet és elfogadott, most is látszik a pontozásokból. Biztos, hogy akkor a férfiak annyira gázak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!