Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a “nem kelendő” emberek nem találnak párt, vagy azért lesznek “nem kelendők” az emberek, mert nem találnak párt?
A nem kelendő tudom, hogy nem egy jó kifejezés, de nem tudtam megfogalmazni jobban.
Van néhány ismerősöm, akinek évek óta nincs párja, és egy-két kivételtől eltekintve, mindannyian eléggé furcsák.
Van aki nem hajlandó külföldre menni, van aki tipikus incel és utálja a női nemet, van aki a szüleivel él 29 évesen, nem dolgozik és mindenki mindig azt hiszi, hogy zavarban van, annyira önbizalomhiányos (pedig ez akkor van, amikor jól érzi magát), van aki épp egy sráchoz akar kiköltözni külföldre egy faluba, de nem akar a sráccal együtt lakni, munkája persze nincs stb.
Viszont most épp a gimis/általános sulis osztálytársaim kerültek elő, akiket egyetem mellett annyira nem ismertem és sokuk furcsa és - szerintem - teljesen alkalmatlan párkapcsolatra, elég sok esetben.
De nem tudom, hogy mi az ok-okozati viszony a furcsa személyiség és a párkapcsolat hiánya között. Én hajlanék arra, hogy a személyiségük miatt nem találtak párt eddig sem, mert a “kivételek-akik nem furcsák személyiségre”, általában rendelkeznek valamilyen fizikai negatívummal pl. deformált arcszerkezet, kövérség, alacsony termet (férfinél), de érdekelne a ti véleményetek is.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Valószínűleg nem jól tehettem fel a kérdést, mert sokan másra válaszoltak, ezért megpróbálom még egyszer:
A kevésbé előnyös külsővel rendelkező szingli ismerőseim normális emberek, akiket alkalmasnak tartok párkapcsolatra. Viszont vannak jó külsejű, jó anyagi helyzetű ismerőseim, akiknek nincs párkapcsolatuk és szerintem, ha nem változnak, akkor nem is lesz.
A kérdés arra vonatkozott, hogy ezek az emberek azért nem találtak párt, mert mindig is ilyenek voltak vagy azért lettek ilyenek, mert nem találtak párt.
Egyáltalán nem érdekel, hogy ki még miért nem talàlhatott párt, azoknak a véleménye érdekelne, akiknek van ilyen ismerősük/randiztak ilyen személlyel/ily3n személyek és van véleményük arról, hogy ezek a viselkedésminták gyerekkorból hozottak vagy felnőttként alakultak ki...
Köszi!
Köszi utolsó, sokkal világosabb lett a kérdésemre a válasz...
Te azt gondolod, hogy azért igaz, hogy az emberek furák lesznek, ha sokáig nincs párkapcsolatuk, mert csóróként szegény lányt vettél el és most már mindenetek megvan...
Detto mint a kilences.
Röhögőgörcsöt kapok mikor olvasom itt, hogy milyen jó a nőknek, mert könnyen találnak párt.
Felkúszott rám az elmúlt évben 10kg. Nem vagyok kövér, így vagyok most 60kg, csak már nincs hű de jó alakom, kissé megritkult a hajam. Nem vagyok kopasz, de tény hogy nincs már hosszú nagy sörényem pajzsmirigy gondok miatt.
Két éve akadtak jelentkezők úton-útfélen, most rám sem néz senki, mert csinosból átlagos lettem.
És nem - nem vagyok válogatós, nem rajtam bukik el a dolog.
Egyszerűen csak nem próbálkozik senki, pedig bőven vagyok emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!