Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a “nem kelendő” emberek nem találnak párt, vagy azért lesznek “nem kelendők” az emberek, mert nem találnak párt?
A nem kelendő tudom, hogy nem egy jó kifejezés, de nem tudtam megfogalmazni jobban.
Van néhány ismerősöm, akinek évek óta nincs párja, és egy-két kivételtől eltekintve, mindannyian eléggé furcsák.
Van aki nem hajlandó külföldre menni, van aki tipikus incel és utálja a női nemet, van aki a szüleivel él 29 évesen, nem dolgozik és mindenki mindig azt hiszi, hogy zavarban van, annyira önbizalomhiányos (pedig ez akkor van, amikor jól érzi magát), van aki épp egy sráchoz akar kiköltözni külföldre egy faluba, de nem akar a sráccal együtt lakni, munkája persze nincs stb.
Viszont most épp a gimis/általános sulis osztálytársaim kerültek elő, akiket egyetem mellett annyira nem ismertem és sokuk furcsa és - szerintem - teljesen alkalmatlan párkapcsolatra, elég sok esetben.
De nem tudom, hogy mi az ok-okozati viszony a furcsa személyiség és a párkapcsolat hiánya között. Én hajlanék arra, hogy a személyiségük miatt nem találtak párt eddig sem, mert a “kivételek-akik nem furcsák személyiségre”, általában rendelkeznek valamilyen fizikai negatívummal pl. deformált arcszerkezet, kövérség, alacsony termet (férfinél), de érdekelne a ti véleményetek is.
Lakás...és azt honnan tudná a csaj, amikor ránéz?
Kocsi, óra, öltöny, viselkedés,...ezek mutatják a pénzt. Vagy vigye a srác a lakás tulajdoni lapját a csajozáshoz?
Mitől lesz valaki nem kelendő?
Attól, hogy szexuálisan nem vonzó.
Túlsúlyos vagy előnytelen az arca.
Igazából ennyi a történet.
1-es te ostoba vagy, senkit nem érdekel a pénzed.
1-es te ostoba vagy, senkit nem érdekel a pénzed.
azért van minden ronda, öreg hírességnek 20 évvel fiatalabb bombanője
Szerintem nincs összefüggés. Vannak emberek, akik megtalálják egymás agybaját és simán párban vannak valakivel úgy, hogy speciel engem a hideg ráz tőlük... És vannak hozzájuk képest teljesen vállalható emberek, akik viszont szinglik.
Szerintem az egész csak attól függ, hogy ki hol fordul meg. A legjobb ember is egyedül marad, ha magának való és otthon gubbaszt. És a szar is elkel, ha ad esélyt találkozni és beszédbe elegyedni a megfelelővel.
Akiket én szinglinek látok, azok rendszerint magányos farkasok (de ők nem bánják, hogy szinglik) vagy pedig ilyen barlanglakók, akik akkor is szoronganak, ha megcsörren a telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!