Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni, a társkeresőkön csak csúnya és buta férfiak vannak 90%-ban? 23/N

Figyelt kérdés

Rögtön ráugranak minden nőre egy sablon szöveggel.

Ráadásul a nők javarésze ott gazdagot keres.

Ovi az egész.

2020. nov. 24. 14:09
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%

Neked aztán magasan vannak az elvárásaid. Rengeteg jóképű pasi van társkeresőkön, a személyiségükkel vannak max problémák.

N

2020. nov. 24. 15:22
 12/42 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted majd a pasik minden nőnek egyedi üzeneteket fognak gyártani elsőre? naponta kb 70-et?
2020. nov. 24. 15:56
 13/42 anonim ***** válasza:
68%

Gondolom te is odaírtad hogy szeretsz borozni, utazni meg színházba járni és már is top nőnek gondolod magad.

Elárulok egy titkot: már rég lenne párod ha annyira jó lennél és nem a többi "maradék" között kellene keresgélned a neten.

2020. nov. 24. 16:37
 14/42 anonim ***** válasza:
92%
Borozni, utazni, színházba járni és fotózni!!!
2020. nov. 24. 16:43
 15/42 anonim ***** válasza:
72%

Ha azt akarod, hogy olyan férfiak érdeklődjenek irántad, akik nem "csúnya és buta férfiak" a szemedben, akkor olyan nőnek kell lenned, akit azok a férfiak választanak. Ez a titok. Ne a társkereső oldalt hibáztasd, hogy azok nem kérnek belőled.

"Tarskeresőn csak a ferfiak senkinek nem kellő maradéka van. A selejtek"

Hát, ez a nőkre 100x annyira igaz. Az a nő, aki ezeken az oldalakon köt ki, az már tényleg a legeslegajla, mégis azt várja, hogy a legjobb pasik hulljanak az ölükbe.

2020. nov. 24. 17:59
 16/42 anonim ***** válasza:
80%
Egyrészt ha a mai világban egy huszonéves nő nem talál társat magának, ott nem csak a férfiakkal van probléma. Gyakorlatilag bárhol lehet ismerkedni, ha valaki nyitott erre, én pl. egyszer vonaton szólítottam meg egy lányt. Másrészt a társkeresőkön a nők nagy része b@szik normálisan kitölteni az adatlapját, akkor meg miért várnak csodát? Plusz rohadt nehéz mindenkinek személyre szabott üzenetet írni, egyszer a nőknek is ki kellene próbálniuk, hogy ez mennyire nem egyszerű feladat. Arról meg már nem is beszélek, hogy a nők rendszerint vissza sem írnak, de persze elvárják, hogy a férfi 2 mp alatt ámulatba ejtse őket. Harmadrészt ha a gyk-s nőkből indulunk ki, akkor számukra a kommunikáció annyiból áll, hogy a férfi kínkeservesen próbálja fenntartani a beszélgetést, míg a nő kb. tőmondatokban válaszolgat néha, és még visszakérdezni is képtelen. És az ilyenek sírnak, hogy milyen férfiak vannak...
2020. nov. 24. 18:22
 17/42 anonim ***** válasza:
62%
Egy újabb IQ fighter. :)
2020. nov. 24. 18:28
 18/42 anonim ***** válasza:
66%
8as meg az apád fas zát.mi az hogy csak a selejt van ott?csomó értelmes ember van ott nem ugy mint te.retardált fére g .max a nőkből van sok selejt mint te.én is kivétel vagyok ott.és nem igaz hogy senkinek se kellettem mert volt 1,5 éves kapcsolatom is meg jópár nővel találkoztam meg votlak dolgok.
2020. nov. 24. 19:20
 19/42 anonim ***** válasza:
93%
Tudok olyan top férfiakról akik direkt ott ismerkednek mert gyorsabb mint élőben és hamarabb találnak párt.Mondták nekem akik ismerik őket.Ennyit a maradékról te maradék :D
2020. nov. 24. 19:21
 20/42 peca1000 ***** válasza:
71%

Az ott lévő személyek zöme normális, függetlenül a nemektől.

Több teljesen rendben lévő nővel jöttem össze anno, pedig nem vagyok egy álompasi. :)

Van pár selejt, az igaz :)

2020. nov. 24. 20:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!