Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne ismerkedni, a társkeresőkön csak csúnya és buta férfiak vannak 90%-ban? 23/N

Figyelt kérdés

Rögtön ráugranak minden nőre egy sablon szöveggel.

Ráadásul a nők javarésze ott gazdagot keres.

Ovi az egész.

2020. nov. 24. 14:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
62%
Való élet, hobbik, közösségek, fórumok. Más nincs nagyon. Most a való élet is kilőve a korona miatt. Úgy hogy marad a net. Szerencse kell hozzá, ennyi. Társkeresőn tényleg minden féle ember megfordul, lehet normálisat találni de 99,9-ben nem az lesz akit keresel.
2020. nov. 26. 03:59
 32/42 anonim ***** válasza:
92%
Ajj drágám, oylan kis egyszerű vagy. De nembaj, vannak akik szeretik a kevésbé okos lányokat is. De gondolj bele.. mennyi emberrel találkoztál már életedben aki korban hozzádillő. Abból hány %-a jött be? Mennyivel jöttél volna össze? Na, a társkeresőnélis hasonló arányokban tudsz gondolkozni. Ha százból 1 már olyan, akkor örülhetsz neki. De nem lepődnék meg ha rosszabak az arányok, mert sokan nem fotogének és/vagy nem érdekli őket, hogy jó fotót tegyenek fel. Pl rólam 5ből 5 nő mondta h meglepődött, h jobban nézek ki élőben mint a képeken, illetve a személyiség sem jön át neten annyira.
2020. nov. 27. 15:09
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés hogy hol, hanem hogy hogyan szűröd ki azokat, akik ideálisak. Nincs olyan gyűjtőhely, ahol a számodra ideális férfiak vannak, de sok oldal van, ami teli van férfiakkal.

20/F

2020. nov. 27. 15:46
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg hetek óta fent vagy társkeresőn és csak sablon szövegeket kaptál, akkor nézzél megadba, mert lehet, hogy benned van a hiba.

Kölönleges, egyedi szövegeket, csak különleges, egyedi nőknek lehet írni.

Te ilyen vagy?

És ha igen, akkor ez vajon nyilvánvaló-e a társkeresős adatlapodról is?

Rengeteg csinos, fiatal csaj csak felrak pár szexi képet, és várja az üzenetáradatot, és közben meg önmagáról, a személyiségéről meg nem lehet semmit sem megtudni.

És akkor meg jön a rinyálás a közhelyes, ostoba, csak dugni akaró férfiakról.

2020. nov. 27. 23:16
 35/42 anonim ***** válasza:
86%
Le kéne szállni a földre Hölgyeim. A nők 90%-a mit mutat a Tinderen magából ? Szeret inni, bulizni, zabálni nívós helyeken, meg beutazni a világot. A férfi meg persze legyen különleges, egyedi :)) Mellé társul egy jó adag önteltség,magamutogató flegma beleszaró attitűd. Vissza kéne venni arcból, az a baj.
2020. dec. 1. 16:53
 36/42 anonim ***** válasza:
10 es gratuálok puncsot ajánlanád ami pont kimeriti a kérdező által mondott dolgokat.Morálisan meg ne is beszéljünk róla.
2020. dec. 10. 16:39
 37/42 anonim ***** válasza:
Kérdező én a maradék 10 be tartozom.Irhatsz ha akarsz.
2020. dec. 10. 16:40
 38/42 anonim ***** válasza:
92%
nem biztos h buta, csak ha nem tetszik neked, mert nem topmodell pasi, akkor nem is érdekel téged az, h mennyire okos, mert nem akarod megismerni. Tipikus felszínes liba vagy.
2020. dec. 10. 20:36
 39/42 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen ganékhoz valóak mint a kérdező.
2020. dec. 11. 16:08
 40/42 anonim ***** válasza:

Hálás vagyok ,hogy férfi vagyok így nem tudom a férfiak miket írnak mondanak a társkeresőkön, de halottam már ezt azt, sajnos a nőkkel ugyanez a helyzet ,vannak tényleg akik gazdagokat keresnek, vannak egosak, vannak szépek, vannak nem szépek és vannak az átlagosak akik inkább szépek, butussal még nem találkoztam ,de okossal sem ezt úgy értem ,hogy ha nem tetszik nem tudom meg ,hogy okos e , ha tetszünk kölcsönösen akkor meg randiztunk így a társkeresőn nem derült ,ki ,hogy okos e vagy butus.

Sajnos vannak olyanok is akik hamis profilképpel vannak fent, fiú lány egyaránt.

2020. dec. 11. 16:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!