Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mikor, és mièrt szoktàto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor, és mièrt szoktàtok ghostingolni a lányt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 13:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért, ha ciki neki magyarul írni.
2020. nov. 25. 10:29
 22/23 VincentLaw ***** válasza:
100%

Hát én csak abban az esetben szoktam, amikor érződik, hogy a beszélgetés nem kölcsönös, és csak én tartom fent a beszélgetést. Ilyenkor sem szoktam csak úgy eltűnni, hanem szimplán az előtte lévő beszélgetéshez kapcsolódóan még hozzáfűzök valamit, de kérdést már nem teszek fel. Ergó ha a lány szeretné folytatni a beszélgetést, akkor kénytelen ő is megerőltetni magát, és vagy kérdést feltenni, vagy új témát feldobni.

Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ezzel nem tudnak mit kezdeni a lányok (vagy pont hogy nem is akarnak), mert a legtöbbször ilyenkor már nem is jön válasz, vagy csak egy sablon "aha" vagy "ok". Ezekre meg már én nem válaszolok. Ilyenkor már csak azt érzem, hogy a lány unatkozik, és hogy valaki szórakoztassa.

2020. nov. 25. 13:55
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A legidegesítőbb amikor azt írja "értem". Olyankor mindig magamban mondogatom, mintha az ő szájából hangzana lányos hangvétellel. "értheemm" "érthheeem..." xd nyomorultak! 😁
2020. nov. 25. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!