Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mikor, és mièrt szoktàto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mikor, és mièrt szoktàtok ghostingolni a lányt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 13:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ez gerinctelenség, ha nem ad ra okot a masik h igy banj vele. Rohadt sz.ul esik.
2020. nov. 24. 14:47
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is rossz a ghosting és szinte mindig törekedtem arra hogy elkerüljem de volt pár eset amikor becsúszott.

- Nnagyon unalmas és szürke volt a beszélgetés, 2 naponta 1x válaszolt két tőmondatban a lány, nem érdeklődött felőlem, nem éreztem semmi közös pontot és hagytam elhalni mert csak az időnket húzta ez

- Lelkileg sz.rul voltam, rengeteg munkával, esténként lefáradva, üres fejjel elővettem a chatet de nem volt se ötletem se lelkierőm visszaírni

- Megismerkedtem valakivel élőben, egymásra kattantunk és folyton találkoztunk és kiment a fejemből hogy visszaírjak

Sajnálom amúgy ezeket de engem ghostoltak többtucatszor szóval..el kell viselni mindenkinek.

2020. nov. 24. 16:01
 13/23 A kérdező kommentje:
Annak kell elviselni aki szinten ghostol mast. Akkor is gerinctelenseg.
2020. nov. 24. 16:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

9 es az őszinte ilyenkor az hogy elköszönsz nem eltünsz tudod?az nem őszinte ha eltünsz.max bunkóságban és inkorrektségben őszinte ami persze nem számit őszinteségnek.látszik hogy fingod nincs az őszinteségről és a tisztességről és korrektségről.5 ös nek is üzenem hogy ez nem korrektség nem kéne csürni csavarni.

10 esnek ugyanezt mondom.el kell köszönni ilyenkor.ha toxikus akkor meg tiltani a picsába ha szemét volt.de eltünni csak ugy mert nem érdekel az illető.le is lehet zárni a beszélgetést te paréj.

2020. nov. 24. 19:38
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
pontosan 11 ha nem ad okot akkor nem érdemli meg.amugy meg szerintem ghostingra nincs is ok csak tiltásra.ha valaki uncsi azzal simán lehet közölni hogy ennyi.de hát nehogy már 10 mp-t pazarolj rá.tipikus alja önző gec i mentalitás
2020. nov. 24. 19:40
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
Ugyan már! 10 perc alatt bárki talál egy következő levelező társat! Én már meg sem lepődöm ha valaki eltűnik. Eddig sem volt az életem része, ha mindent elmondott és lelépett, akkor viszlát, sok szerencsét. A baj akkor van, ha valaki túl sokat képzel bele egy ilyen levelezésbe! Én 10 év alatt kb 100 nővel leveleztem, az elején azt hittem mekkora csoda ez, Jéééézusom, pont olyan mint én, pont úgy gondolkodik mint én, pont azokat a dolgokat szereti mint én... Aztán a következő is... meg a következő is... Igazából több ezer ember van, akivel ugyanúgy, jó hangvételben és kellemesen el tudnék cseverészni, de mára már sokkal többre tartom az időmet, minthogy órákat pazaroljak el a semmire. Mert igazából ez egy nagy semmi, és pont ezért is vannak megsértődve azok, akiktől nem köszönt el az az oltári szimpatikus srác, akivel tökéletesen egy hullámhosszon rezget a kis lelke. Nyugi, rengeteg ilyet találsz még a neten! Ha most csak a gyk-s privát levelezéseimet megnézem, akkor 87 oldalnál tartok. Hahó! Levelező társaim, lelki társaim! Hol vagytok? :D Igazából kifújt a lekesedés, mindenki éli tovább az életét.
2020. nov. 24. 19:49
 17/23 A kérdező kommentje:
Akkor minek beszelgetni is barkivel, ha ugyis mindegy? ☺️
2020. nov. 24. 20:19
 18/23 anonim ***** válasza:
56%
Én sajnálom ami veled történt, de most kb. hisztizel csak. Ettől nem fog visszajönni.
2020. nov. 24. 20:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Mar tobb, mint egy honapja tortent... :)
2020. nov. 24. 20:33
 20/23 anonim ***** válasza:
te találtad ki ezt a kifejezést? Ez az eltünögetés inkább csajokra jellemző. Én csak azt adom, amit kapok. Ha ritkásan válaszol a csaj, akkor én is ezt teszem. Jobb esetben nem pazarlom rá tovább az időt és "ghostingolok".
2020. nov. 25. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!