Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom azt, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom azt, hogy az egész világon itt Magyarországon a lehető legrosszabb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Volt tapasztalatom harmadik világgal (afrikai ország) és nyugat-európaiakkal. Illetve Magyarországgal. Ez a három alapján jelentem ki.

Miért gondolom ezt?

Mert az afrikai országban ahol éltem, ott nem volt feminizmus. Azonban ha meghívtam egy nőt valahova mindent én kellett fizessek. Ismerkedéskor mindent a férfinak kell fizetnie a nőre.

Azonban a nők hitelesek, mivel elvárhatják, hogy a férfi fizessen mindent, mivel cserében nem verik a mellüket a "mi erős független nők vagyunk" szöveggel.

Nyugat-Európában, gondolok itt elsősorban Németországgal (ezzel volt tapasztalatom) vagy Svédországra viszont nagyon erős a feminizmus. Sokan egyenes már átesnek a feminácizmusba is. Azonban arról, hogy egy férfi fizessen rájuk még hallani sem akarnak a nők. Tehát lényegében ott is hitelesek a nők. Mivel ugyan verik a mellüket és nagy feministák, hogy "mi erős független nők vagyunk és nincs szükségünk férfiakra", de ők tényleg ehhez mérten is cselekednek, azaz soha nem várják el egy férfitől mégcsak azt sem, hogy egy kávét is kifizessen nekik.

Mi a helyzet Magyarországon?

Itt a nők verik a mellüket, hogy ők aztán ilyen de olyan erős független nők. De azért ha beülnek valahova, azért elvárják a férfitől, hogy ő fizessen ki nekik mindent. Azaz nem hitelesek még önmagukhoz sem.

Tehát összegezve: A harmadik világban a nők elvárják, hogy a férfi fizessen mindent, de cserébe nem femináciskodnak. A gazdag nyugat-európai országokban a nők femináciskodnak, de csakugyan nem várják el, hogy a férfi fizessen rájuk.

Míg itt Magyarországon a nők femináciskodnak, de mégis elvárják, hogy a férfi fizessen ki mindent.

Hasonló a helyzet a kezdeményezéssel is. A harmadik világban egy férfi mindig kezdeményezhet, amikor csak megtetszik neki egy nő. A nő vagy elutasítja vagy sem. A lényeg, hogy férfiként senki nem csinál semmit ha egy nőt pl leszólítasz.

A nyugati országokban tilos férfiként kezdeményezned, mert különben szexuális zaklatás miatt lecsuknak. Pl Svédországban gondolkodás nélkül rádhívná egy nő a rendőrséget ha ilyet tennél. Azonban ott a nők önmaguktól kezdeményezni fognak feléd (a német ex-barátnőmmel is ez volt a helyzet, ő kezdeményezett felém, nem pedig én).

De itt Magyarországon neked férfiként tilos kezdeményezned, mert az "zaklatás". Azonban a nők sem fognak kezdeményezni, mert ahhoz meg nem elég bátrak mint pl nyugatabbra. Így a vége az lesz, hogy nem lesz semmi.

Pont ezek miatt van, hogy több barátnőm is volt harmadik országbeli és nyugat-európai nőkkel is. Míg magyarországival egyetlen egy sem.

2020. nov. 22. 16:29
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Ha te a me too mozgalmat szélsőségesnek találod és szerinted az isztambuli egyezmény arról szól, hogy erőszakot csak férfi követhet el nő ellen, akkor nincs mit beszélni veled tovább. Köszöntem.

P.S. A zongorát a nyugati nő sem cipeli fel, de a nyugati férfi sem. Akinek van esze, az hív szállítót és fizet érte. Feleslegesen erőlködsz, nem sokat tudsz arról, hogyan élnek nyugaton. De megkockáztatom, az itteni viszonyokban sem vagy járatos.

2020. nov. 26. 19:05
 42/54 A kérdező kommentje:

A metoo alapja az lett volna, hogy azok a nők, akik ellen szexuális zaklatást követtek el beszéljenek róla.

De a feminizmusnak köszönhetően a vége az lett, hogy politikai eszközökre használták fel, hogy leszámoljanak azokkal, akik nem az ő nótájuk szerint táncolnak. Pl Havas Henriket azért tették tönkre, mert pozitívan mert nyilatkozni Vona Gáborról:

https://www.youtube.com/watch?v=22ZF4mAfshc

Vagy mondhatom azt is, amikor olyan embereket vádoltak meg hamisan mint pl Morgan Freeman. Az eszméletlen femináciskodás miatt az lett a vége, hogy maga Máté Gábor a Katona József Színház igazgatója jelentette ki, hogyha bármiféle szexuális zaklatás történik, arról tilos beszélni és hallgatni kell róla, mert a fidesz revolvermédiája bármikor a színésztársulat ellen használhatja. Tehát az eszetlen femináciskodó metoo eredménye az lett, hogy maga a színházigazgató mondja, hogy hallgasunk ha szexuális zaklatásról van szó.

Ez szerinted nem szélsőséges?

2020. nov. 26. 19:12
 43/54 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szélsőséges lett, az alapja még érthető volt. Az embereken múlik minden. Ilyen volt a kommunizmus, szocializmus eszméje is. De a demokrácia is ilyen. Milyen szép elképzelés, mennyire nem működik....
2020. nov. 26. 19:18
 44/54 anonim ***** válasza:

42 ha nincs vaj a fejeden nem fosol a metootól.

Máté Gábor meg egy idióta ha ez igaz. A me too lényege hogy beszéljünk ezekről a dolgokról.

2020. nov. 27. 09:40
 45/54 A kérdező kommentje:

Eredetileg én is így álltam hozzá.

De mint kiderült nem erről van szó. A lényeg, hogy bármelyik férfi bármivel megvádolható, aminek egy kicsit is köze van a női szépséghez. Tehát ha te öt másodpercnél tovább megbámulsz egy nőt, az már náluk zaklatásnak minősül. Emlékszem az barátnőm is mondta, hogy ő szeret sportolni, de utál konditermekbe menni, mert nagyon zavarja, hogy más férfiak ránéznek, és alapvetően utálja ha más férfiak megnézik őt. Ezért szeretne csak olyan konditermekbe menni, ahonnan ki vannak tiltva a férfiak.

Ilyen szempontból a nyugati feminizmus nagyon hasonlít a szélsőséges kereszténységhez. Fundamentalista keresztények a nemi vágyakkal kapcsolatos dolgok teljes mértékű elnyomása és megsemmisítése mellett teszik le a voksukat, a feministák szintén (természetesen csak férfi oldalról). Ilyesformán számukra az is zaklatásnak minősül ha azt mondod "de szép vagy ma!", mert ez szexista beszólás számukra. Nekem is gyakran mondta, hogy mennyire utálta, amikor a munkahelyén bókokat tettek neki a kinézetével kapcsolatban.

Olyan ez mint a keresztény fundamentalizmusban a "paráznaság fogalma". Mégcsak gondolni sem szabad róla!

A feminizmus tulajdonképpen egy "ressentiment" ideológia. Azaz annak, ami szebb mint mi az elpusztításán alapul. Tehát ha egy nő többre vitte, csak mert szebb mint én, akkor nekem el kell pusztítanom a női szépséget en blok, és mint olyan le kell tagadnom annak jelentőségét és minden azzal kapcsolatos dolgot szexizmusnak kell bélyegeznem.

Bár megjegyzem a németek mindig is előrébb jártak mindenféle szélsőséges ideológiák kivitelezésében. Nézzük csak meg a fasizmust is. A mediterrán tingli-tangli népségek, mint a spanyolok, olaszok bevezették a fasizmust így-úgy. De aztán jött a német Hitler, aki a lehető legszélsőségesebb formában vitelezte ki a fasizmust.

Aztán ott volt a kommunizmus, itt Kelet-Európában sokan kommunisták voltak papíron, de a valóságban nem is vették komolyan (ez tipikus magyar szokás, hogy csak az számít, ami papíron van). De jöttek a németek és olyan besúsószerű fejlett kommunizmust hoztak létre, amit még a szovjetek sem tudtak.

Most itt van a liberalizmus. Itt-ott akadnak népségek, akik erőltetik a multikultit, melegtámogatást meg feminizmust. De jönnek a németek, akik a legdurvább módon vitelezik ki a liberalizmust. Volt egy spanyol-mediterrán barátnőm is, ő nem is volt annyira szélsőséges. De amilyen a német barátnőm volt, na az már olyan szint, amitől itthon még a momentumosok is megriadnának.

2020. nov. 27. 20:19
 46/54 A kérdező kommentje:

És egyébként pont ezért hitelesek a nyugati feministák. Mert tényleg hűek azokhoz a szélsőséges ideológiákhoz, amikben hisznek.

Pl nekem is azért sikerült velük párkapcsolatot kialakítani, mert teljesen lemondtam a férfiasságomról, megtagadtam magamat bárminemű a férfiséghez egy kicsit is hasonlító dologtól. Tehát pl soha nem tettem megjegyzést a kinézetükre, soha nem kezdeményeztem semmiben sem stb. És innen kezdve meg ők jöttek maguktól is és ők kezdeményeztek nálam. Azaz ők játszották a "férfias" szerepet. Így tulajdonképpen csak "be kell hódolni" elismerni, hogy itt ők az Urak, minden ökörségre csak bólintani és a szex össze fog jönni.

2020. nov. 27. 20:29
 47/54 anonim ***** válasza:
Istenem, de nincs fogalmad semmiről sem....tudod mit? Jól van, nem tudsz itt ismerkedni. Béna vagy, ennyi az egész. Nem vagy férfi. Nem gond, menjél nyugatra, probléma megoldva. Nőies nő nem való neked, az egyértelmű.
2020. nov. 27. 21:12
 48/54 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon nem vágjátok a témát.

Mert keleten, ahol meg a nők "nőies nők" ott egyaránt sikert értem el. Ott meg csak szimplán férfiként kellett viselkednek és a nő nőként, ennyi.

De itt a nők férfiként viselkednek ha úgy tetszik, de ha nem akkor meg nőként és ez az állandó ide-oda hintázgatás miatt itt a legrosszabb, mert nem tudod, hogy akkor most férfiként kell viselkedj, mint kelet vagy pedig nőként, mint nyugaton.

2020. nov. 27. 21:24
 49/54 anonim ***** válasza:
85%
Az egész csak hülye Rinya.
2020. nov. 27. 23:01
 50/54 anonim ***** válasza:
Miközben itt átlagos párok élnek együtt, normálisan megosztva a munkát és becsülik, értékelik egymást. Az egyenlőség természetes dolog. Ez nem kettős mérce, hiszem az alapvető különbözőségeket figyelembe véve egyenlőek vagyunk. Ha te csak úgy tudsz ismerkedni (nem csajoztál te Afrikában, mert már rég feleséged lenne, vagy a tököd levágták volna) hogy vagy leuralod a nőt vagy átmész lábtörlőbe, súlyos problémák vannak veled, keress fel pszichológust, ne itt rinyálj.
2020. nov. 28. 08:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!