Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy az egész világon itt Magyarországon a lehető legrosszabb a társkeresés?
Volt tapasztalatom harmadik világgal (afrikai ország) és nyugat-európaiakkal. Illetve Magyarországgal. Ez a három alapján jelentem ki.
Miért gondolom ezt?
Mert az afrikai országban ahol éltem, ott nem volt feminizmus. Azonban ha meghívtam egy nőt valahova mindent én kellett fizessek. Ismerkedéskor mindent a férfinak kell fizetnie a nőre.
Azonban a nők hitelesek, mivel elvárhatják, hogy a férfi fizessen mindent, mivel cserében nem verik a mellüket a "mi erős független nők vagyunk" szöveggel.
Nyugat-Európában, gondolok itt elsősorban Németországgal (ezzel volt tapasztalatom) vagy Svédországra viszont nagyon erős a feminizmus. Sokan egyenes már átesnek a feminácizmusba is. Azonban arról, hogy egy férfi fizessen rájuk még hallani sem akarnak a nők. Tehát lényegében ott is hitelesek a nők. Mivel ugyan verik a mellüket és nagy feministák, hogy "mi erős független nők vagyunk és nincs szükségünk férfiakra", de ők tényleg ehhez mérten is cselekednek, azaz soha nem várják el egy férfitől mégcsak azt sem, hogy egy kávét is kifizessen nekik.
Mi a helyzet Magyarországon?
Itt a nők verik a mellüket, hogy ők aztán ilyen de olyan erős független nők. De azért ha beülnek valahova, azért elvárják a férfitől, hogy ő fizessen ki nekik mindent. Azaz nem hitelesek még önmagukhoz sem.
Tehát összegezve: A harmadik világban a nők elvárják, hogy a férfi fizessen mindent, de cserébe nem femináciskodnak. A gazdag nyugat-európai országokban a nők femináciskodnak, de csakugyan nem várják el, hogy a férfi fizessen rájuk.
Míg itt Magyarországon a nők femináciskodnak, de mégis elvárják, hogy a férfi fizessen ki mindent.
Hasonló a helyzet a kezdeményezéssel is. A harmadik világban egy férfi mindig kezdeményezhet, amikor csak megtetszik neki egy nő. A nő vagy elutasítja vagy sem. A lényeg, hogy férfiként senki nem csinál semmit ha egy nőt pl leszólítasz.
A nyugati országokban tilos férfiként kezdeményezned, mert különben szexuális zaklatás miatt lecsuknak. Pl Svédországban gondolkodás nélkül rádhívná egy nő a rendőrséget ha ilyet tennél. Azonban ott a nők önmaguktól kezdeményezni fognak feléd (a német ex-barátnőmmel is ez volt a helyzet, ő kezdeményezett felém, nem pedig én).
De itt Magyarországon neked férfiként tilos kezdeményezned, mert az "zaklatás". Azonban a nők sem fognak kezdeményezni, mert ahhoz meg nem elég bátrak mint pl nyugatabbra. Így a vége az lesz, hogy nem lesz semmi.
Pont ezek miatt van, hogy több barátnőm is volt harmadik országbeli és nyugat-európai nőkkel is. Míg magyarországival egyetlen egy sem.
"Olyan dolgokat hallottam miket beszélnek egymás közt, hogy az valami borzalmas még férfiként is."
Engem ezek nagyon érdekelnek.
16. "- Egy külföldi kolléga lánya már 15 lesz? Oh akkor már lassan "reszelhető" korban van. "
Anno egy teambuilding egy olyan helyen volt ami egy ilyen parkban volt ahová 14-17 éves lányok is jártak. És ott bámulták őket és megjegyzéseket tettek rájuk.
És ez csak 2 példa.
Muhaha. Inkább gondolkkozz el, miért nem kellesz senkinek.
Miért nem? Elég ha csak átlagJózsi a pasi, átlagos albérletben él (miért nincs saját hitelmentes lakása) 34 évesen pl, átlagos 15 éves autója van (miért nem max 2-3 éves 7-8 milliós Toyota Corolla), átlagosan 1-2 barátja van (és nem 100, orvosok, mérnökök, politikusok), átlag nettó 220 at keres diplomásként (pl diplomás mentőtiszt, kormányhivatalnok, tanár, stb). Átlag külső (nincs 3 szeme, se nem deformált arca, se nem kóros testalkata, csak mindenben átlagos). Na most ezek úgy án blokk kizáró okok a legtöbb nő szemében egy 30 feletti férfi esetében.
18 Ez baromság. Egyrészt 10 ből 8 nő akivel ismerkedtem mindig volt saját lakása és leszarta, hogy nekem nincs.
A másik, meg ezek kábé azt mutatják, hogy TE nem vagy elégedett a saját életeddel. Akkor tegyél érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!