Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szellemi betegsége lehet egy olyan pasinak, akivel 2 hónapja ismerkedtünk, már a sex témák is szóba kerültek, utána eltűnt mint a kámfor és nem hajlandó válaszolni az üzeneteimre, miért csinálta ezt vajon?
Ő hozta fel ezt a témát, ő szerette volna nem én kezdtem el erről beszélni.
Én csak a találkozót javasoltam, ne irogassunk már a semmiről.
Ne is gondolj arra az elmulasztott lehetőségre, amelyet most valószínűleg el kell engedned a gondolataidból!
Ha a Sors TÉNYLEG Neked szánta ezt az illetőt, akkor majd olyan körülmények között fogtok találkozni és olyankor, AMIKOR NEM SZÁMÍTASZ MAJD RÁ!
Addig pedig azt tanácsolom, hogy ISMERKEDJ MEG MÁSOKKAL! (De méginkább a koronavírus járvány idejének lecsengését VÁRD KI TÜRELEMMEL - azután mindenféle ismerkedési lehetőséget kínáló intézmény újra megnyitja a kapuit.) Több választék lesz bizonyosan.
Egyébként hány éves vagy? Milyen iskolai tanulmányokat folytatsz? Esetleg dolgozol már valahol, van némi önálló kereseted?
Iskolai közegben - diáktársaid közül - SENKI nem keltette még fel a figyelmedet? Munkahelyi közegben ÉRTELMETLENNEK TALÁLNÁD, hogy Bárkit is közel engedj magadhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!