Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi a sansz, hogy összejönnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a sansz, hogy összejönnek?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, akinek 8 éve meghalt a felesége, azóta próbálkozott nőkkel, de csalódott, mind elhagyták, megcsalták

Van egy nő, aki egyedul élt egesz életében, okos, kedves, meleglelkű, de nem ad magára, külseje nem előnyös, viszont összeszedheti magát, milhelyst pasija akad

Jól ismerik egymást, szomszédok, de nem gondoltak egymásra szerintem , mert túl közel voltak egymáshoz.

Szerintem passzolnának.

Mit szóltok?

2020. nov. 17. 06:59
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
16%.
2020. nov. 17. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
A férfi hozzáállásán fog múlni a dolog.
2020. nov. 17. 08:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én többször próbáltam hasonló helyzetekben azzal,hogy meggyőződésemre hallgatva közbenjártam...5 esetből egyszer jöttem ki jól...pedig még utólag is meggyőződésem,hogy összeillő pár lett volna mindegyik.

Az nekem fura,hogy a nőről azt írod,hogy nemigazán ad magára de ha lenne pasi az életében biztos megtenné.

Nekem is volt egyedüllétes időszakon, de még véletlenül sem "adtam alább" az igényességemet. Ez alatt persze ne azt értsd,hogy csak a ruháról, a sminkről, a külsőségről szólt az életem. De kb ugyanúgy/ugyanazokra költöttem mint amikor párom volt.Ez viszont én vagyok, biztos sok nőt inspirál ha van mellette pasi.

Nekem az ilyen helyzetben a dilemmám,hogy melyiknek említsem meg előbb? Volt hogy a pasinak mondtam, Neki bejött a nőismerősöm, viszont fordítva nem. Aztán volt fordított verzió is, a nőnek mondtam először, Neki bejött a pasi, rábólintott,hogy megemlíthetem Neki az ismerkedést, viszont a pasinak nem jött be, kellemetlen helyzet volt.

Én a helyedben a férfinak megemlíteném. De ha szomszédok, ott vannak egymástól látótávolságra...vagy nem mernek lépni, vagy nem jönnek be egymásnak. Egy próbát megér...

2020. nov. 17. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor pasija akad, utana esetleg osszeszedi magat?Nem. Mosson hajat, szedje ossze magat, esetleg lesz pasija.
2020. nov. 17. 13:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Persze, az is lehet, hogy leszbikus

Ki tudja miert ilyen

2020. nov. 17. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!