Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan a tévéből ismert csinos lány,vagy nő,akiről nem is gondolnánk,de összejönne egy csóró, betanított,gyári munkás férfival is?
Egy gyári munkás mégis mit csinálna egy fotózáson? Egy forgatáson? Egy sajtoeseményen? Na ugye! Azzal jövök össze akivel találkozok. Azzal nem akit meg nem láttam életemben. Nem mozognak egy körökben.
Csúnya emberrel ki jönne össze? Senki.
Az egy másik dolog, hogy nekem ez tetszik neked meg az. Ami neked csúnya nekem vonzó.
Miért jönne össze? Attól lenne "jó ember", hogy leállna ronda és semmi sem jutott emberekkel?
Nem is értem...
Atyaég, ennyi szerencsétlen férfit!
Mit képzelnek a szemét nők, hogy mernek elvárásokat állítani...
Messze nem vagyok (még) milliárdos, de teszek magamért, vannak céljaim és tudok felmutatni valamit, nekem ez miért nem fáj?
Én sem jönnek össze nálam sokkal szegényebbel, nekem van lakásom, autóm, mert megteremtettem magamnak. És senkit nem fogok eltartani.
Csúnya emberrel is miért jojjek össze? Mindenki igényes párra vágyik akivel szívesen, büszkén jelenik meg bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!