Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan a tévéből ismert csinos lány,vagy nő,akiről nem is gondolnánk,de összejönne egy csóró, betanított,gyári munkás férfival is?
Ki is fejthetnétek a lepontozás mellett, hogy mivel nem értetek egyet.
Vagy ti kasztrendszerben éltek a mai napig?
Én írtam az általad kifogásolt választ, én mondjuk pont nem pontoztalak le, értem mit akartál mondani, és tiszteletben tartom annak ellenére, hogy továbbra is tartom, én megdolgoztam és tanultam a lakásomért, autómért mára mindkettő hitelmentes és kasztrendszer ide meg oda én senkit nem fogok eltartani. Partnernek is olyat választottam, akinek hasonló anyagi körülményei, keresete van.
Pl.Nekem fontos, mert nem akarok egy évig kuporgatni egy egy hetes külföldi nyaralásra, mert a párom máshogy nem tudná kifizetni a ráeső részt.
A lakást is azért hoztam fel, mert ha nekem van egy 20 milliót erő ingatlanom, eladom veszünk egyet én vagyok az önerő a lakásommal, de persze az ő hiteléhez is kellek majd adóstársnak de ha nem is, minimum vigyem be fedezhetnek a majdani lakásrészem. Aztán ha nem fizeti akkor marad az hogy 1. Fizetek én 2. Viszik a házam.
Nem tisztább ha mindenki közel azonos vagyonnal megy be?
Így van, ahogy mondod, az sem tetszene.
Volt már, hogy egy randevúból végül ezért nem lett kapcsolat. Engem eltartani köszönöm szépen nem kell, neki meg amíg tart a szerelem nyilván nem érdekli a pénz utána viszont mi lesz?
Költözz hozzam, dehogy fizetsz te bármit ne viccelj, aztán gyerek után meg dehogy mész vissza dolgozni. És innen egyenes út vezet ahhoz, hogy amíg én hozom haza a pénzt.
Sajnos láttam már erre példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!