Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan a tévéből ismert csinos lány,vagy nő,akiről nem is gondolnánk,de összejönne egy csóró, betanított,gyári munkás férfival is?
"
Egy gyári munkás mégis mit csinálna egy fotózáson? Egy forgatáson? Egy sajtoeseményen? Na ugye! "
Szerintem pont ezért írkálnak nekik Facebookon :D
Mindenki olyan emberrel jön össze, akivel hasonló az életstílusuk, vannak közös témáik, közös hobbijaik, netalántán ugyanazon a téren dolgoznak.
(Az adott ember szerint) csúnya emberrel pedig senki nem fog összejönni, mert a külső vonzalom elengedhetetlen a hosszútávon is jól működő kapcsolathoz.
Fiatal nő vagyok, és mind a munkám, mind a legtöbb hobbim valamilyen művészethez kapcsolódik, akárcsak a páromé. Az emberek jelentős része, aki a barátom vagy csak jó ismerősöm szintén valamilyen művész, mert ők járnak olyan helyekre, mint én, például művészmozik, színházak, kiállítások, koncertek, múzeumok. Még véletlenül se állítom, hogy más ne járna ilyen helyekre, sőt. Én is járok néha extrém sportokra, de ennyi, nem egy nagy aspektusa az életemnek. Viszont mindenki a hasonlót keresi. Ha a barátomat nem érdekelnék, amik és nem járna el azokra a programokra, amikre, az egész kapcsolatunk összedőlne, mert kiveszne belőle a közösség, a hasonlóság eleme.
Nyilván vannak betanított munkások, akiket érdekelnek a művészetek és ha tehetik, eljárnak a fent említett helyekre. Viszont ők vannak kisebbségben.
Én is hallottam már, hogy a hátam mögött azzal vádolnak, hogy ezzel meg amazzal feküdtem le, holott ez nem igaz. Egyáltalán miért szeretnél összejönni olyannal, akiről ez az első gondolatod?
28/N
Te összejönnél egy fogatlan csúnya nővel, aki nem fürdik és segélyből él?
Vagy csak mi nők vagyunk pénzásónak elkönyvelve amikor azt Mondjuk, hogy a partnerunktol elvárunk egy o olyan anyagi szintet mint amilyenen mi is saját keresetbol élnénk?
Csak mi vagyunk felületesek és sekélyes amikor a vonzalom és a külső úgyanúgy számít mint a belső értékek? Amikor elmondjuk őszintén, hogy ez fog meg mindenkit elősször mert a belső értékek csak később rajzolódnak ki?
Nincs és nem is lesz.
Általában kollégákkal ismerkednek, illetve hasonló körökben mozgókkal.
Nem feltétlen intelligens, de bepillantást kap abba, hogy milyen a minőségi élet, esetleg - valamilyen szinten - még részesedik is belőle.
Onnantól kezdve valószínűleg nem 11 hónapig akar a nyaralásra spórolni, akciósan vadászni a trappistát, meg elgondolkodni, hogy autóba üljön-e, vagy spóroljon a benzinen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!