Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki az aki biztosan egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki biztosan egyedül (pár nélkül) tölti a karácsonyi ünnepeket idén (is), hogy készültök rá?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is kérnék.

Én nem is tudom...az is lehet, hogy máshol leszek munka miatt albérletben, se család, se senki. 30f

2020. nov. 13. 19:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Elmegyek obiba kötélért!

31/F\jncel

2020. nov. 14. 09:49
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

Minden bizonnyal egyedül leszek. Nem az első alkalom lesz, sehogy sem készülök rá.

F

2020. nov. 14. 09:53
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Bár én még édesanyámmal élek, úgyis alig beszélgetünk normálisan, nagyanyám bezárkózott, nagynénéimmel meg amúgyis elhidegült a kapcsolat (újgazdagok lettek, aztán már le sem szarnak minket jóformán).

Valószínűleg keresek egy-két kibelezett távirányítós autót, és a "téli szünetben" megpróbálok belőlük összehányni a tervezett benzines rc-mhez egy vezérlést. Ez a nagy terv a télre/karácsonyra. Ja, meg tervezek venni egy használt autót. Lehet pont olyan lesz az időzítés, hogy megajándékozom magam karácsonyra 😍😂

20F egyetemista

2020. nov. 14. 13:38
 24/29 A kérdező kommentje:
23-csak nem mérnöknek készülsz? Én az vagyok már.
2020. nov. 14. 13:45
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Villamosmérnök hallgató vagyok.

Ha nem égek ki teljesen a BSC végére, tervezek tenni egy msc-t. Vagy legalábbis megpróbálom 🤣 aztán majd kiderül, mi lesz

2020. nov. 14. 13:51
 26/29 anonim ***** válasza:

Egyébként Babetta alkatrészekből, obis kerekekkel, zártszelvény alvázból és valami összedobott elektronikából fog állni a masina 🤣

Nincs nekem 50-60 ezrem rc-re 🤣

Na mindegy, ez már nagyon off téma.

2020. nov. 14. 13:53
 27/29 A kérdező kommentje:
Én gépész vagyok, msc-t próbáltam, de semmi értelme, nekem nem tetszett :S
2020. nov. 14. 14:07
 28/29 anonim ***** válasza:
25%
Nem lenne jó ötlet hogy mi magányosak csinálunk valamit karácsonykor hogy négy legyünk egyedül?
2020. nov. 15. 18:25
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül töltöm... Szokás szerint... A covid miatt pedig még munkába se valószínű, hogy tudok temetkezni...

30/F

2020. nov. 19. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!