Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki biztosan egyedül (pár nélkül) tölti a
karácsonyi ünnepeket idén (is), hogy készültök rá?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérnék.
Én nem is tudom...az is lehet, hogy máshol leszek munka miatt albérletben, se család, se senki. 30f
30 éve egyedül vagyok. Pár éve, férfiként majdnem sírva a fa díszítése közben fogadtam meg, hogy addig nem díszítek ismét fát, még nem lesz barátnőm. Hihetetlen, mennyire képtelen vagyok ismerkedni, ebben pedig a külsőm sem segít, szóval nem mostanában lesz újra fám. Pedig nagyon szeretnék fát, de egy valamit mégjobban: barátnőt.
Ajándékozni nem szeretek, amúgy sincs kinek adni, nem igazán készülök
a karácsonyra. A hangulatot nagyon szeretem, csak jobb ha nem gondolok rá, mi mindenből maradok így ki.
2020. nov. 13. 20:29
12/29 anonim válasza:
Én. Illetve egyedül nem töltöm. Évek óta nincs párom. Amikor volt, akkor is gyakran voltam egyedül karácsonykor. Egyáltalán nem érdekel. Szerintem ott van értelme, ahol gyerek van. Amúgy meg csak simán megvárom a végét. Ha nem lenne tele a tévé a giccses, unalomig ismételt filmekkel, fel se tűnne, hogy karácsony van. És nem is hiányozna. Soha nem szerettem, nem is érdekelt.
2020. nov. 13. 20:29
13/29 anonim válasza:
Bocs, 38/N
2020. nov. 13. 20:30
14/29 anonim válasza:
Tényleg, én is lehagytam: 29/N (10)
2020. nov. 13. 20:35
15/29 anonim válasza:
Én szingli leszek, de a családom körében (szülők+testvér) töltöm a karácsonyt. Jó lesz, egyedül talán a covid (apa ápoló) meg a vizsgaidőszak (egyetem) vet rá árnyékot.
2020. nov. 13. 20:36
16/29 A kérdező kommentje:
Előre is Boldogat Mindenkinek!
Remélem mindenkinek jól fog alakulni és a lehetőségekhez képest a lehető legjobban fogja magát érezni :)
2020. nov. 13. 20:39
17/29 anonim válasza:
Fiatal koromban ilyen ünnepek előtt szoktam szakítani direkt, hogy ne kelljen vennem ajándékot :D Tudom aljas dolog volt, de valahol engem nem is érdekel ez a karácsony meg húsvét stb. Gyerekként is mindig egy undok voltam, akinek soha nem tetszett semmi, amit kapott és mindig megsértettem a családtagjaimat meg ismerősöket, hogy kimutattam, hogy nekem nem tetszik, amit kaptam :D Hamar rájöttek, hogy vagy pénz vagy megkérdezik mit kérek és akkor volt öröm...bár meglepetés nem volt, de legalább olyant kaptam, aminek örültem. (most van párom 2. karácsonyunk lesz, de semmi nagy dolog nekem olyan nap, mint egy másik nap) 41F
2020. nov. 13. 20:45
18/29 anonim válasza:
Sütögetek, dekorálgatok.
24/l
2020. nov. 13. 21:06
19/29 anonim válasza:
#11 Nagyon sajnálom. Kívánom, hogy végre sikerüljön egy megfelelő társat találnod!
2020. nov. 13. 23:35
20/29 anonim válasza:
Több éve egyedül töltöm a Szentestét. Nem készülök, általában sült szalonna a vacsora...
25-26 valamelyikén meglátogatom anyám, hogy ne legyen harag... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!