Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lehet az, ha egy sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, ha egy sráccal megyek az utcàn, mindig engem találnak be csövesek vagy kéregetök nö létemre?

Figyelt kérdés

Szoval az exem mellett is ezt vonzottam be, hogy engem inzultálnak, miközben ö àll mellettem, mintha ott sem lenne es olyan, mintha egyedül lennék "védtelen", simàn leszolitgat boldog boldogtalan, hiàba vagyok ferfi mellett.

Akkor még betudtam annak, hogy a párom testalkata elég vekony, elég fiatal srácnak is tünhet(30 èves de fiatalos) es simàn beprobalkoznak mellette a sràcok is lecsapni a kezéröl szemrebbenés nélkül.

Ez elmult

Szakitottunk. Nagynehezen kihevertem. Uj élet kezdödött.

Elkezdtem ismerkedni.

Most alakul a kapcsolatom egy magasabb idösebb sraccal aki termetesebb is. Beszélgettünk, chateltünk is, elhivott randira :)

Erre életemben elöször talalkozom vele, sétálgatunk, és megint betámadtak pont ugyanugy mint az exszel, CSAK hozzám füzik a szavakat csak hozzam szolnak EGYESSZÀMBAN, (nem azt mondjàk hogy bocsi nem tudnátok adni kenyerre valot, hanem bocsi kerheted Töled kenyèrre valot(vagy ezt vagy azt), mintha "hót"egyedül lennék egy lehuzhato betámadhato vedtelen kis senki.

Teljesen ismetlödött minden. A srac áll mintha ott se lenne, én meg "küzködök"az inzultaloval, miközben az ut masik oldalárol is atjött egy c. srác hozzám es ö is kezdte. Kinomban már kezdtem röhögni hogy ha ez igy megy, lassan egy egész kör kialakul itt az utcan már bratyizni körülöttem, kerdeztem is, hogy van még valaki aki csatlakozna??

Amikor egyedül vagyok ilyenek nem fordulnak elö, max ha ne adj isten leülnék egy padra, egyböl hárman ülnének mellém.

Miert inzultàlnak engem srácok mellett es miert ugy beszélnek mintha egyedül lennék tehat éreztetve hogy kimondottan én vagyok "támadva"

Mivel provokàlom en ezt ki?miert nem veszik eszre hogy valakivel vagyok?

Csak szoval ez a mostani sràc ugye nem tud erröl es hiv 2.randira..es szoval engem eléggé kiábránditott az 1.randi!!en nem ezt vártam elsö randira. Es nem erre akarnék emlékezni ha esetkeg ö lenne a nagy ö hogy amikor elöször talalkoztunk hogyan akartak engem "apád mellett" lehuzni.

Ez olyan tré!!!

Help

#fèrfi mellett inzultàlnak
2020. nov. 13. 08:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Azt fel kellett volna tényleg venni, ahogy annak az exemnek pattogott mindenki.
2020. nov. 13. 08:58
 12/26 anonim ***** válasza:
Egek...te tényleg annyira nem lehetsz okos...Mi az hogy 1 tesztet még megér?! Ne ítéld el ilyen gyorsan a mostani randi partnered, csak azért mert első randin egyből nem ugrott, hogy tejeljen a kéregetőnek...az is lehet, hogy ő lesz az igazi. Az is lehet, hogy csak kíváncsi volt, miképpen oldod meg ezt a helyzetet. A külföldi bárban valószinűleg azért nem segítettek, nem tudom mit mondtál nekik, de meglehet hogy csalónak néztek, de biztos jó okuk volt rá.
2020. nov. 13. 13:41
 13/26 A kérdező kommentje:

Mondtam hogy az automatàhoz kell.

A baràtomnak egyböl jöttek segiteni az automatàhoz. Ennyi erövel ö is lehetett volna csalo.

Amugy pont hogy okos vagyok, es nem rohanok bele ész nélkül kapcsolatba.

2020. nov. 13. 15:36
 14/26 anonim ***** válasza:

Jó ilyeneket olvasni, amikor úgy érzem én vagyok a hülye vagy én rontottam el valamit az exeimmel vagy volt randipartnereimmel.

Mikor ilyen fura női logikát olvasok, akkor azért kezd visszatérni valami halvány reménysugár, hogy nem csak bennem van mindig a hiba.

2020. nov. 14. 03:13
 15/26 anonim ***** válasza:

A kérdére válaszolva: alapvetően azért, mert a csöves pénzt akar és van már rutinja.

1. Statisztikailag jóval több nő ad nekik.

2. Ha férfivel vagy, akkor pedig duplázza az esélyeit, mert így, hogy téged kér meg, ha te adsz neki, akkor a férfi érzi cikinek, hogy ő meg nem, így ő is előveszi a pénztárcáját.

3. Ha a férfi előzékenyebb és egyből előkapja a pénztárcáját, hogy mutassa mekkora lovag és megszánja a szerencsétlent, mert imponálni akar, akkor a nő is elkezd szétnézni, hogy nála van-e apró, így duplán kap a csöves.

4. Statisztikailag a nők kedvesebbek is a kéregetőkkel. Ez berögzült dolog is lehet a védtelenségük miatt. A férfiak meg moderálják magukat, ha nővel vannak, így ha a nőt szólítják meg kevés férfi fogja elküldeni őket a bánatba, mert abból feszülés lenne, mert akkor jönne a "Hölgyhöz szóltam, nem magához!" a nő már ösztönből csitítaná, hogy "nyugi, nyugi" és akár még egy jó kis bocsánatkérős konfliktusrendezés is kikerekedhet belőle, ahol a végén szintén pénzt kap a csöves.

A bárban meg azért pattantak fel, mert a legtöbbször ilyen bárokban ücsörgő férfiak eléggé sikertelenek a nőknél és most megbizonyosodhattál arról, hogy miért is.

A nőknek az esetek többségében azért segítenek a férfiak, hogy elnyerjék a kegyeiket. Vagy udvariasságból és társadalmi normából is, de ez utóbbi inkább munkahelyen és egyéb hasonló helyeken van, a kocsma nem arról szól.

Mikor egyedül voltál azt hitték, hogy valami ellenőr vagy ilyesmi lehetsz, túl gyanús volt, hogy egy nő egyedül éjszaka egy bárban ilyet kér, elvégre személyigazolvánnyal cigarettát vásárolni éjjel és odaadni annak, aki még fiatalkorú is lehet... A legtöbben nem kockáztatnak.

Aztán ahogy meglátták a pasidat nem a kisugárzása miatt pattantak fel, hanem mert egyrészt rájöttek, hogy valószínűleg tényleg igazat mondasz (nem véletlenül járkálnak néha a NAV-osok is úgy, mintha szerelmespár lennének), másrészt akkor már lehet játszani a lovagot, hogy ők mennyire úriemberek.

2020. nov. 14. 03:39
 16/26 A kérdező kommentje:

Oke utolso köszi a logikai levezetést.

Értem is.

Csak ez nem változtat azon, hogy kialakult egy olyan elöitéletem, hogy egy balfékkel ismerkedem, akinek nincs kiàllàsa. (Azontul, hogy annyi sem volt benne, hogy meghivjon pl egy kávéra az utcai koborlàs helyett, es akkor ilyen elö sem fordult volna eleve)

Annyi potenciált látok jelenleg benne csak amugy, ami megfogott, hogy alapvetöen vannak akik provokáloan hatnak ràm, pl értetlen vagy teljesen más a világképünk (pl egy masik srác ki volt akadva olyanon, hogy én nem járnék elhizott ffival, es igy szerinte en milyen primitiv vagyok, mert minden ember különbözö es ilyenek alapjàn itélek, es sehogy nem értette azt meg, hogy nalam ez nem tudatos,es nem rosszindulat, hanem eleve ösztönösen nincs hozzájuk gusztusom, es nem úri kedvemböl szelektálom az ilyeneket)szoval többféle ilyen es hasonlo(idegesitö)randim utàn, ö az elsö, aki mellett eddig nyugodt maradtam es nem forrt fel az agyvizem.

Van egy olyan kisugárzása is valahogy, hogy nem nyomkodja rajtam az olyan "gombokat"amikre menne fel a vérnyomàsom.

Söt nem kezd hepciáskodni akkor sem, ha sokáig nem irok vissza vagy lemondok egy egy randit. Birkatürelme van!!!:)

Szoval mellette kicsit "le tudok ereszteni" valahogy.

Ezt azèrt megbecsülöm benne nagyon, es talàn lesz 2.

Es remélem nem az utcàn fogunk mindig "csövezni"randi cimmel.

2020. nov. 14. 08:26
 17/26 anonim ***** válasza:

Oké, nem ismerem az embert, meg téged se, így csak a leírtak alapján tudok véleményt formálni.

Az, hogy nincs kiállása, azt csak te tudhatod. Én évek óta Budapesten élek és egyszer nem volt balhém csövesekkel, akkor sem, mikor nővel sétáltam. Amikor jöttek kérni, akkor elhajtottam őket a bánatba. Volt olyan lány, aki ezen sértődött meg, hogy szegénynek miért nem adtam. Olyan lány is, aki adott neki, így én éreztem kínosan magam a szituációban, nem is lett több randi, csövestámogató nő nekem nem kell.

Attól, hogy beültök kávézni még ha kiléptek simán betalálhat és akkor még kínosabb a szituáció, ha a férfi nem tudja kezelni.

Ha meg tényleg ennyire birka türelme van, te meg ennyire nehéz eset van, akkor ezt például simán meg is írhatod neki, ha legközelebb elhív, hogy "Remélem most nem az utcán fogunk csövezni." - Ha érti a célzást, akkor érti. Ha nem, akkor vond le a következtetést.

Ugyanis sokan nem sóherségből vagy bunkóságból nem hívják meg a nőt, hanem mert meg akarnak bizonyosodni róla, hogy tényleg összeillenek-e. Vannak emberek, akik random idegeneket is meghívnak, de a legtöbben nem ilyenek. Ettől még lehet normális az ember. Ennyiből nem érdemes következtetést levonni.

2020. nov. 14. 08:42
 18/26 A kérdező kommentje:

Köszi

Megirtam neki most hogy jo lenne elkerülni a hasonlokat. Es ha már szabad vagyok jo lenne azt jol eltölteni valahogy.visszairt hogy gondolkodik benne hogyan legyen :)

De amugy tartok nagyon a talalkozótól, hogy összetörik bennem valami, talán a remény, hogy érdemes lenne kapcsolatra.

2020. nov. 14. 09:23
 19/26 A kérdező kommentje:

Hàt a virusra valo tekintettel es mert en nem akarok mászkàlni celtalan, az volt a legnagyobb randiötlete, hogy majd feljön hozzàm.

Szoval megint nem hivott meg kávézni meg semmi.

Szerintem lassan en hátraarcot veszek.

Az elöitéletem kezd nagyobb magasságokba szökni. Már jellemtelennek is tartom.

2020. nov. 14. 18:01
 20/26 A kérdező kommentje:

Es ezek utan megkerdezte hogy attol hogy nem találkozunk kérhet e képet.

Szoval tiltom.

Tanulság:

A női megérzések soha nem csalnak ;)

2020. nov. 14. 18:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!