Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt férfiak a társkeresőkö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak a társkeresőkön miért ilyen bunkók?

Figyelt kérdés

Nem akartam provokatív lenni, de ez... Fenomenális.

Írok valakinek, hogy ''szép reggelt,'' erre jön a ''mitakarsz'' kérdés, így egybeírva, visszaköszönés nélkül.

Az előző egyedek sem semmik ám! Írok egy másodbemutatkozót számára, (ugyanis egy már van az adatlapomon) általában olyat szoktam kreálni, amelyek összeköthetők az ő bemutatkozójához. Például, ha beleírja, hogy szereti a kutyákat, üzenetben reagálok, hogy ''egyébként én is imádom a kutyákat,'' mesélek egy - két dolgot Róla, a legvégén pedig megkérdezem, hogy lenne-e kedve elvinni sétálni együtt a kutyusunkat. Olyan 4-5 sort szoktam írni, nem szeretnék senkit untatni, de nem is akarok sokat dumálni.

Na szóval, erre a kérdésemre annyi visszajelzést kaptam, hogy nem fogja olyan messziről elhozni a kutyáját hozzám, és hogy ne idétlenkedjek itt. (8 kilométerre lakott tőlem...)

Nem is ez a lényeg. Mert mindenfajta kérdésemhez, ötletemhez negatívan állnak. Volt fent rólam kép, lehet nem tetszettem nekik, de ezt akkor sem így kellene kifejezni, mert rosszul esik. 3 nappal ezelőtt töröltem magamat onnan, mert tényleg meguntam ezt a játszmát több hónap után.

Kellene egy teszt a társkeresők számára regisztrációkor. Nemcsak nyelvtanilag, hanem az érzelmi intelligenciát kéne megnézni. Jóval kevesebb felhasználó lenne, de legalább nem úgy lépne ki onnan az ember, hogy megutálta egy életre az embereket. Ezért az otrombaságért kár volt előfizetnem.

2020. nov. 13. 06:49
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez férfiakra is igaz nyilván hogy egy vállalható szint alatt nem állnak velük szóba a nők, csak a két nemnél mások a prioritások, nőknek nem elsődlegesen a férfiak külseje számít persze vannak kivételek. azèrt még nem kéne bunkónak lenni a másik emberrel ha nem üti meg a szintet ebben egyetértek.
2020. nov. 18. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!