Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felnőtt férfiak a társkeresőkö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt férfiak a társkeresőkön miért ilyen bunkók?

Figyelt kérdés

Nem akartam provokatív lenni, de ez... Fenomenális.

Írok valakinek, hogy ''szép reggelt,'' erre jön a ''mitakarsz'' kérdés, így egybeírva, visszaköszönés nélkül.

Az előző egyedek sem semmik ám! Írok egy másodbemutatkozót számára, (ugyanis egy már van az adatlapomon) általában olyat szoktam kreálni, amelyek összeköthetők az ő bemutatkozójához. Például, ha beleírja, hogy szereti a kutyákat, üzenetben reagálok, hogy ''egyébként én is imádom a kutyákat,'' mesélek egy - két dolgot Róla, a legvégén pedig megkérdezem, hogy lenne-e kedve elvinni sétálni együtt a kutyusunkat. Olyan 4-5 sort szoktam írni, nem szeretnék senkit untatni, de nem is akarok sokat dumálni.

Na szóval, erre a kérdésemre annyi visszajelzést kaptam, hogy nem fogja olyan messziről elhozni a kutyáját hozzám, és hogy ne idétlenkedjek itt. (8 kilométerre lakott tőlem...)

Nem is ez a lényeg. Mert mindenfajta kérdésemhez, ötletemhez negatívan állnak. Volt fent rólam kép, lehet nem tetszettem nekik, de ezt akkor sem így kellene kifejezni, mert rosszul esik. 3 nappal ezelőtt töröltem magamat onnan, mert tényleg meguntam ezt a játszmát több hónap után.

Kellene egy teszt a társkeresők számára regisztrációkor. Nemcsak nyelvtanilag, hanem az érzelmi intelligenciát kéne megnézni. Jóval kevesebb felhasználó lenne, de legalább nem úgy lépne ki onnan az ember, hogy megutálta egy életre az embereket. Ezért az otrombaságért kár volt előfizetnem.

2020. nov. 13. 06:49
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
0%
Felolem azt valasztasz cicuka, akit akarsz
2020. nov. 13. 19:45
 32/41 anonim ***** válasza:
58%

29 vagyok.

Latom valamelyik frusztralt nonel betalalt. Aki csak varja, hogy a ferfi tegyen meg mindent erte, o meg max levegot vesz es nem erti, miert nem kell senkiken xd

Pedig igazam van:D

2020. nov. 13. 19:48
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

32.

Először is, dehogy van igazad, miért lenne? Nem olvastad el a kerdező által kiírt kérdést???

Miről beszélsz? A nő kezdeményez, a pasik meg nem veszik a lapot mert töketlenek.

Ezért választanak külföldi férfit.

Amúgy meg házasságban élek 18 adik éve, úgyhogy köszi, jól vagyok. Tudod innen azért másképp látok kapcsolatokat. Majd talán neked is lesz fogalmad erről valamikor.

2020. nov. 13. 19:55
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

#33: Az megvan, hogy NAGYON NEM ugyanaz a tábor az, aki itt rinyál, hogy nem kell a nőknek, 0 matche van Tinderen, 200 kezdeményezésből sem reagál senki és nem kell senkinek, mint az a tábor, akire a nő ír rá és ilyen bunkón reagál?

Utóbbinak szerintem pont akad annyi kósza punci (akár külföldi is), hogy nem érdekli, hogy te négerrel, arabbal vagy törökkel házasodsz.

Gyerekvállalás és családalapítás helyett inkább felhalmoz 2-3-400 milliót 40-50 éves korára, amikor már lefelé lejt a pálya és utána tud utazgatni meg lazulni és ugyanúgy fog kapni ha 20 éveseket már nem is (mert sokba kerülne és ár/érték arányban nem érné meg) de olyan 30-as 40-es jól karbantartott nőket, akiknek kimaradt az életükből az utazgatás és a lazulás.

És mivel nem szívja a vérét sem házisárkány, sem gyerekek, sem anyós meg rokonság, tud rekreálódni, megvalósíthatja önmagát és ha a genetikája sem szar, akkor úgy öregszik, mint Sean Connery és még 60-70 évesen is lesz pár apakomplexusos lány, akinek bejön.

2020. nov. 14. 04:09
 35/41 anonim ***** válasza:
32%

34

Pont ezt mondom. Az ilyen pali ugyanolyan, mint az a no, akire allandoan irkalnal, ezert o semmilyen faradstagot nem vesz es meg sem nezi a profilod "akad mas".

2020. nov. 14. 07:46
 36/41 VincentLaw ***** válasza:
74%
Durr az incel kártya. Te győztél, neked van igazad :D
2020. nov. 14. 09:30
 37/41 anonim ***** válasza:
52%

Orulok, hogy az emberek manapsag uj szavakat tanulnak. Tenyleg.

Annak megjobban, ha a jelentese utan is olvasna.

2020. nov. 14. 17:00
 38/41 anonim ***** válasza:
52%

Biztos hogy a külsődön kéne változtatni, ha fullos csaj lennél rohannának hozzád 100 kilométerre is.

Bárki bármit mond igen is számít a férfiaknak hogy a lány akivel randiznak vállalhatóan nézzen ki.

2020. nov. 18. 11:54
 39/41 anonim ***** válasza:
Az mit jelent hogy vállalható?
2020. nov. 18. 12:08
 40/41 anonim ***** válasza:

Még ha nem is kifejezetten tetszik azt a minimumot el kell érnie hogy ne szégyelld mások előtt :D

Ha meg még tetszik is az kifejezetten jó de az igazán jó nők ritkán ismerkednek társkeresőn.

2020. nov. 18. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!